De 7 ani nu s-a mai vandut una la licitatie. Cineva tocmai a platit o avere pe aceasta ZONDA unica in lume

  • Unica in lume
  • Comandata in urma cu doi ani
  • 760 CP si 0-100 km/h in 2.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Acest Pagani Zonda unicat, botezat Riviera, tocmai s-a vandut la licitatia organizata de casa Silverstone Auctions in capitala Arabiei Saudite. Super masina a fost comandata in urma cu doi ani de un client misterios din aceeasi tara.

Pagani Zonda a fost atat de apreciata incat chiar si dupa finalizarea productiei si inlocuirea ei cu Huayra, tot s-au mai gasit clienti care sa plateasca sume impresionante pentru un exemplar unicat.

Pagani Zonda Riviera

Asa s-au nascut unele dintre cele mai tari Zonda create vreodata, printre ele si aceasta Zonda Riviera. Comandata in urma cu doi ani de un client din Arabia Saudita, super masina este, asa cum ii spune si numele, o oda adusa Rivierei Franceze.

Pagani Zonda Riviera

Un exterior alb, scos in evidenta de mai multe accente albastre, alaturi de care cei de la Pagani au instalat mai multe elemente aerodinamice din fibra de carbon expusa, inclusiv o aripa spate supradimensionata.

Interiorul este garnisit cu piele, Alcantara albastra si neagra, fibra de carbon si aluminiu negru.

Pagani Zonda RivieraPagani Zonda Riviera

Dupa ce a fost scoasa la vanzare la inceputul acestui an, fara succes, proprietarul a mai facut o incercare acum, cu ocazia licitatiei organizate de casa Silverstone Auctions in capitala Arabiei Saudite.

Pagani Zonda Riviera

De aceasta data, Zonda Riviera s-a vandut cu o suma impresionanta: 5.5 milioane de dolari. Potrivit casei de licitatii, masina avea mai putin de 900 de kilometri la bord la acel moment.

Pagani Zonda Riviera

Fiind vorba despre un membru al familiei Zonda 760, Riviera este echipata cu un propulsor V12 de 7.3 litri, semnat Mercedes-AMG, care livreaza puntii spate 760 de cai putere si 780 Nm cuplu. Chiar daca nu are o transmisie cu dublu ambreiaj, masina este capabila sa atinga 100 de km/h in doar 2.6 secunde.

Pagani Zonda Riviera

Pagani Zonda Riviera

Pagani Zonda Riviera

Pagani Zonda Riviera

Pagani Zonda Riviera

Pagani Zonda Riviera

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Pagani Zonda Riviera
mai multe