De afara arata ca un Mercedes 300SL dar inauntru are piele rosie iar sub capota un V6 supraalimentat

De afara arata ca un Mercedes 300SL dar inauntru are piele rosie iar sub capota un V6 supraalimentat
  • Construit pe sasiul unui SLK din 2002
  • Panouri de caroserie custom din fibra de sticla
  • Motor V6 supraalimentat
Distribuie pe Facebook

Acest Mercedes-Benz 300SL a fost transformat intr-un restomod care atrage toate privirile. Caroseria a fost transplantata pe sasiul unui Mercedes SLK din 2002.

Mercedes-Benz 300SL a debutat in 1954 si a devenit imediat popular multumita usilor de tip Gullwing. Avand ca sursa de inspiratie legendarul model de competitie W194, 300SL a fost cea mai rapida masina de serie a vremii.

Constructorul din Stuttgart a lansat si o versiune decapotabila, sau Roadster daca vrei. Un astfel de varianta a fost folosita si in crearea acestui proiect unicat, pe care il poti admira in imaginile alaturate.

Numele sau este Mercedes 300SL Speedster si este construit pe sasiul unui SLK din 2002. Desi caroseria este originala, avem cateva panouri custom, confectionate din fibra de sticla, si montate cu grija ulterior.

Pe lista cu imbunatatiri mai regasim un set de jante HRE, suspensie pneumatica si un interior retapitat cu piele rosie. Ca sa nu mai pomenim de motorul V6 supraalimentat, furnizat de Mercedes-AMG, de sub capota.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2021