De data aceasta s-ar putea lansa pe bune. Are 5.000 CP sub capota si prinde o viteza maxima de 560 km/h

De data aceasta s-ar putea lansa pe bune. Are 5.000 CP sub capota si prinde o viteza maxima de 560 km/h
  • Arabii de la Devel au semnat o colaborare cu Manifattura Automobili Torino
  • Intelegerea s-ar putea materializa intr-un prototip functional al lui Sixteen
  • Stirea vine la numai o zi dupa sesiunea dyno a motorului V16 de 12.3 litri
Distribuie pe Facebook

Oficialii companiei Devel nu renunta la planurile de a lansa pe piata o versiune de serie a proiectului Sixteen. Ba din contra: arabii tocmai au anuntat o colaborare in acest sens cu firma Manifattura Automobili Torino.

Chiar daca intreaga presa auto ar fi fost tentata sa il treaca la categoria mort si ingropat, faimosul Devel Sixteen nu pare sa se lase cu una, cu doua. Ba dimpotriva: exista o oarecare speranta sa revedem in cursul saptamanii viitoare, atunci cand lua va startul evenimentul Dubai Motor Show 2017, modelul arab de 5.000 CP.

Stirea vine in contextul in care oficialii companiei tocmai au anuntat o colaborare cu Manifattura Automobili Torino, firma recunoscuta pentru aducerea la viata a proiectelor SCG 003 si Apollo Intensa Emozione. Totodata, ziua de ieri ne-a adus o noua sesiune dyno cu motorul V16 de 12.3 litri ce va echipa aceasta masina.

Vor prezenta arabii de la Devel la mijlocul acestei luni un prototip functional al modelului Sixteen? Ramane de vazut ce se va intampla, lucru care se poate spune inclusiv despre performantele anuntate in urma cu aproximativ patru ani - un sprint de la 0 la 100 km/h in 1.8 secunde si, totodata, o viteza maxima de 560 km/h.

Pana atunci, nu uita: evenimentul Dubai Motor Show 2017 ia startul la data de 14 noiembrie si ar putea gazdui premiera mondiala a celui mai potent automobil de serie din toate timpurile. Iar acum nu ne referim la modele precum Bugatti Chiron, Koenigsegg Agera RS sau Hennessey Venom F5, in cazul in care te intrebai.

Devel Sixteen

Devel Sixteen

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2017