Detalii noi despre viitorul Nissan GT-R - va avea si tractiune spate!

Detalii noi despre viitorul Nissan GT-R - va avea si tractiune spate!
Detalii noi despre noul GT-R nu au ezitat sa apara. Iata acum mai multe poze cu viitorul supercar japonez dar si amanunte despre bunatatile cu care va veni masina in 2012. Destul de multe imbunatatiri la o masina, care si asa, era foarte buna si gata sa se ia in piept cu Porsche 911 Turbo.
Distribuie pe Facebook

Vechiul GT-R avea numele de cod CBA-R35, insa cel nou - sa sune tobele!!! - va avea DBA-R35. Hmmmmm, doar atat? O litera schimbata? Inseamna ca mare lucru nu va fi nou pe masina care deja a facut istorie si care se va lansa intr-o forma noua tocmai in 2012. Ei bine, nu e chiar asa...

Viitorul Nissan GT-R are multe modificari, incepand cu ranforsarea caroseriei. Se stie si este confirmat de catre toti jurnalistii din domeniu ca GT-R are o caroserie impecabila, echilibrata si greu de egalat. Cu toate astea, japonezii au reusit sa o faca si mai buna pentru 2012. Mai precis, au ranforsat partea frontala si zona tabloului de bord. Nici suspensiile nu au ramas ca la modelul actual - vor fi multe elemente de carbon si aluminiu pentru a fi pastrata rigiditatea dar si greutatea scazuta in acelasi timp.

Despre niste frane perfecte ce e de zis? Sunt si ele imbunatatite, mai ales ca la varianta de acum Nissan a primit niste plangeri pentru franarea pe circuit. Cu alte cuvinte a recunoscut, a luat notite si a imbunatatit franele, semn ca asta este o masina clara de curse.

Dar cea mai tare noutate cu care vine GT-R este referitoare la sistemul de tractiune. Noul DBA-R35 va avea un nou mod de propulsie, care va permite trecerea de la 4x4 la 4x2, puterea transmitandu-se numai la rotile spate. Asta se va face apasand butonul "Economie de energie" timp de 4 secunde. Odata acest mode activat, puterea este transmisa rotilor din spate, ceea ce face ca noul GT-R sa fie extrem de interesant si de... driftuibil.

Despre ceea ce ne intereseaza cel mai mult, din pacate nimic nou. Sau cel putin nu se stie nimic deocamdata. Motorul V6 bi-turbo de acum probabil va fi pastrat, dar va depasi puterea de 500 de cp cu siguranta. Noul Nissan GT-R 2012 se anunta incredibil, asa ca il asteptam cu sufletul la gura!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Nissan GT-R 2012
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 August 2010