Detaliile care fac BMW sa tremure de frica. Mercedes a publicat primele informatii despre masina cu 800 CP asteptata de toata lumea

Detaliile care fac BMW sa tremure de frica. Mercedes a publicat primele informatii despre masina cu 800 CP asteptata de toata lumea
  • Detaliile care fac BMW sa tremure de frica
  • Mercedes a publicat primele informatii despre masina cu 800 CP asteptata de toata lumea
Distribuie pe Facebook

Prezentarea completa ar putea avea loc, cel mai devreme, chiar inainte de sfarsitul anului 2021.

Nemtii de la Mercedes-AMG au pasit, oficial, in era electrificarii. Oficialii diviziei de performanta a companiei cu sediul in Stuttgart au publicat, cu doar cateva clipe in urma, primele informatii si detalii referitoare la sistemul de propulsie destinat mult anticipatului super-coupe cu patru portiere GT73 e.

Lista atractiilor principale debuteaza, deloc surprinzator, cu celebrul V8 bi-turbo de patru litri, cunoscut sub numele de cod M177, care lucreaza alaturi de o transmisie automata cu noua rapoarte.

Mercedes-AMG GT 73 e - Poze noi

Vestile bune continua cu motorul electric de la nivelul puntii spate, acompaniat de o baterie litiu-ion si chiar propria cutie de viteze, cu doua trepte. Conform primelor informatii si detalii publicate de nemtii de la Mercedes-AMG, impresionanta solutie se va traduce printr-un total de pana la 816 CP.

In ceea ce priveste valoarea din dreptul cuplului, oficialii diviziei de performanta a companiei cu sediul in Stuttgart vorbesc despre mai mult de 1.000 Nm, spre marea disperare a rivalilor de la BMW.

Alte specificatii notabile cuprind inclusiv o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de trei secunde, care urmeaza sa transforme mult anticipatul super-coupe cu patru portiere GT73 e intr-un rival de temut pentru orice super-masina de ultima generatie. Fara nicun fel de gluma sau exagerare.

Totodata, primele informatii si detalii publicate de nemtii de la Mercedes-AMG mai anunta si cinci moduri de rulare: Electric, Comfort, Sport, Sport+, Race, Individual, si patru niveluri de franare regenerativa.

Mercedes-AMG GT 73 e - Poze noi

Mercedes-AMG GT 73 e - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes-AMG GT 73 e - Poze noi
mai multe