Din unghiul asta zici ca e nava spatiala. POZE de la Geneva cu masina araba de 800 CP

Din unghiul asta zici ca e nava spatiala. POZE de la Geneva cu masina araba de 800 CP
  • W Motors a adus la Geneva noul Fenyr SuperSport
  • Modelul in cauza propune o motorizare de 3.8 litri si 800 CP
  • Productia anuala va fi limitata la doar 25 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Doar 25 de unitati vor fi asamblate anual, pretul sportivei capabile sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 2.7 secunde pornind de la 1.4 milioane de dolari. O nimica toata comparativ cu costul unui Lykan Hypersport.

Prezenta neobisnuita in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva. Vizitatorii au putut admira pentru prima oara indeaproape noul Fenyr SuperSport, cel de-al doilea produs al arabilor de la W Motors.

Disponibil la vanzare la preturi care pornesc de la 1.4 milioane de dolari, modelul entry-level al companiei din spatele exclusivistului Fenyr SuperSport arata ca o nava spatiala. In plus, si performantele sunt pe masura.

W Motors Fenyr SuperSport - Poze de la Geneva

Sub capota dramatic stilizata a motorului se ascunde o unitate in sase cilindri de provenienta RUF, cu doua turbine si capacitatea de 3.8 litri. Aceasta livreaza puntii spate, prin intermediul unei cutii PDK, nu mai putin de 800 CP

Asa se face ca sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza numai 2.7 secunde. Acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in doar 9.4 secunde, cel de-al doilea automobil din istoria arabilor de la W Motors tinand-o tot asa pana la 395 km/h.

Exceptand performantele de top si design-ul SF, noul Fenyr SuperSport mai impresioneaza si prin productia limitata la 25 de unitati anual. In plus, clientii au la dispozitie numeroase optiuni pentru personalizarea propriului exemplar.

W Motors Fenyr SuperSport - Poze de la Geneva

W Motors Fenyr SuperSport - Poze de la Geneva

Tot cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva, fanii modelelor de performanta au mai putut face cunostinta si cu versiunea SPORT a noului Bugatti Chiron. Masina francezilor ofera in continuare 1.500 CP.

Comparativ insa cu reteta originala, meniul din cazul de fata a primit mai multe modificari la nivel de sasiu, sinonime cu o doza extra in drept dinamicii. Pentru efortul depus, pretul de vanzare a urcat la 2.65 milioane euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze W Motors Fenyr SuperSport - Poze de la Geneva
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2018