Doar astazi mai poti cumpara break-ul cu motor V8 si compresor mecanic, care facea Audi RS6 sa tremure de frica

  • Un canadian si-a scos la licitatie vechiul Cadillac CTS-V Wagon
  • Break-ul american ascunde sub capota un motor V8 de 556 CP
  • Cea mai mare suma oferita pana acum a fost de 44.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Fabricat chiar la inceputul acestei decade, automobilul cu o caroserie in cinci portiere se bucura inclusiv de scaune Recaro si elemente din piele, plus Alcantara.

Proiectat special pentru a concura impotriva unor automobile precum Audi RS6 Avant, vechiul Cadillac CTS-V Wagon a reusit sa impresioneze o lume intreaga cu performantele sale.

Nici nu este de mirare daca tinem cont ca sub capota break-ului american isi facea veacul un benzinar cu opt cilindri in V si sistem de supraalimentare pe baza de compresor mecanic.

Cadillac CTS-V break de vanzare

Cadillac CTS-V break de vanzare

Cadillac CTS-V break de vanzare

Imprumutat de la modelul Corvette ZR1, propulsorul cu o capacitate de 6.2 litri oferea o putere maxima de peste 550 de cai, careia i se alatura un cuplu motor de aproape 750 Nm.

Despre vechiul Cadillac CTS-V Wagon este vorba, de altfel, si in cazul de fata, exemplarul scos de curand la vanzare in Canada plusand cu o cutie manuala in sase rapoarte.

Fabricat chiar la inceputul acestei decade, break-ul american se bucura inclusiv de scaune marca Recaro, elemente din piele si Alcantara, instalatie audio de la Bose si pilot automat.

Un alt detaliu extrem de interesant cu privire la automobilul din 2011 il reprezinta rulajul: doar 11.635 de kilometri parcursi in opt ani, potrivit anuntului de pe site-ul Bring a Trailer.

Cat despre pragul la care se ridica nota de plata, ei bine, vechiul Cadillac CTS-V Wagon se vinde in regim de licitatie, iar cea mai mare oferta se ridica in prezent la 44.000 de dolari.

Cadillac CTS-V break de vanzare

Cadillac CTS-V break de vanzare

Cadillac CTS-V break de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (71) Poze Cadillac CTS-V break de vanzare
mai multe