Doar ciupesti acceleratia si te baga in scaun! Cateva secunde mai tarziu gonesti deja cu peste 250 km/h

Doar ciupesti acceleratia si te baga in scaun! Cateva secunde mai tarziu gonesti deja cu peste 250 km/h
  • Noul BMW M5 ofera un motor V8 bi-turbo de 4.4 litri si 600 CP
  • Automobilul bavarez se bucura inclusiv de tractiune integrala
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza aproximativ 3.4 secunde
Distribuie pe Facebook

De vina pentru aceste impresionante performante se face o motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine de dimensiuni generoase, care genereaza impreuna nici mai mult, nici mai putin de 600 de cai putere.

De la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.4 secunde. Alte sapte secunde si jumatate de acceleratie bruta si gonesti deja cu apoximativ 200 la ora. Sunt valorile care transforma noul BMW M5 intr-unul dintre cele mai performante automobile ale momentului si, totodata, istoriei.

O vedem inclusiv in urmatorul material video, care surprinde cea mai recenta generatie a super-sedanului bavarez intr-o incursiune de la 0 pana la 310 de kilometri pe ora. Exemplarul cu pricina ruleaza in modul 4WD, dupa cum putem observa si din spatele volanului.

Facem aceasta precizare deoarece noul BMW M5 este oferit, spre deosebire de modelele anterioare, alaturi de un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului. Tehnologia respectiva permite ca, la simpla apasare a unui buton, toata puterea sa ajunga la rotile spate.

Sub capota, in schimb, cea mai recenta generatie a super-sedanului bavarez gazduieste in continuare o unitate cu capacitatea de 4.4 litri. Principala diferenta este ca motorizarea cu opt cilindri in V si doua turbine de dimensiuni generoase dezvolta acum 600 CP si 750 Nm.

Revenind la capitolul premiere absolute, tehnologia xDrive nu este singura care se inscrie pe aceasta lista. Noul BMW M5 se mai poate lauda, printre altele, si cu o transmisie automata in opt rapoarte - care inlocuieste cutia cu dublu ambreiaj si sapte viteze a vechiului F10.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2018