Dodge are de gand sa scoata un Challenger si mai dement decat Hellcat

Dodge are de gand sa scoata un Challenger si mai dement decat Hellcat
  • Dodge pregateste o noua versiune de top a gamei Challenger
  • Viitoare varianta va purta indicativul Demon
  • Primele zvonuri anunta o reducere a greutatii cu 90 kilograme
Distribuie pe Facebook

Noua versiune de top a legendarului muscle car american va fi comercializata alaturi de indicativul Demon, in cazul in care te intrebai.

Nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Disponibil la vanzare in compania unui propulsor V8 de 6.2 litri si 707 cai putere, americanul Dodge Challenger SRT Hellcat ocupa un loc fruntas in topul celor mai demente automobile de serie ale planetei.

Chiar si asa, producatorul de peste Ocean nu are de cand sa se opreasca aici. Ba dimpotriva: pregateste o noua versiune de top a legendarului sau muscle car, versiune care va fi comercializata alaturi de indicativul Demon, in cazul in care te intrebai.

Absolut nimeni nu stie pentru moment nimic cert despre modelul in cauza, singurele informatii constand in mai multe zvonuri venite din partea unor voci care vorbesc despre reducerea greutatii cu aproximativ 90 kilograme - comparativ comparativ cu Hellcat.

De asemenea, este de asteptat ca acelasi Dodge Challenger SRT Demon sa anunte numeroase imbunatatiri inclusiv in compartimentele aflate in stransa legatura cu motorizarea, cutia de viteze, sistemul de franare, dar si suspensia sau pachetul aerodinamic.

Pana la aparitia primelor detalii oficiale cu privire la respectivul muscle car, producatorul auto american ii asteapta pe curiosi pe un website special, care dezvaluie o campanie de teasing formata dintr-un total de 12 materiale video diferite.

Ultimul clip menit sa intretina suspansul va fi publicat peste 81 de zile, ceea ce inseamna ca viitoarea versiune de top a modelului de inalta performanta de peste Ocean ar putea debuta public in cadrul Salonului Auto de la New York din aprilie.

Distribuie pe Facebook
mai multe