E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 1984 e de peste 14 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 1984 e de peste 14 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 1984 e de peste 14 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu sase cilindri in linie si o capacitate de 2.3 litri, pe benzina, livreaza rotilor de pe puntea spate, prin intermediul unei transmisii manuale cu cinci rapoarte, undeva in jurul a 170 CP. Plus 225 Nm.

Un exclusivist dealer auto din Alkmaar isi intampina, in aceste zile, clientii alaturi de un produs extrem de special si - totodata, de rar, respectiva companie neerlandeza fiind, mai precis, gazda uneia dintre cele numai 35 de unitati Alpina C1 2.3 fabricate vreodata. Acompaniat de o nota de plata de aproape 99.500 de euro, exemplarul in cauza se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin caroseria finisata in superba nuanta Hellrot - cu detalii contrastante, de culoare aurie, in echipare, cat si prin emblematicele jante cu design multispita ori evacuarea sport, cu doua tobe de esapament in dotare.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, volanul cu un aspect in patru spite deschide - impreuna cu tapiteria insotita de elemente in negru, albastru, plus verde, lista atractiilor principale, seria vestilor bune continuand, la interior, atat cu scaune sculptate atent, cat si cu ornamente din lemn. Daca vine vorba - in schimb, despre pachetul tehnic, in prim plan se regaseste, asa cum mentionam, de altfel, si anterior, un propulsor aspirat in sase cilindri, cu capacitatea de 2.3 litri, pe benzina, care livreaza rotilor de pe puntea spate, prin intermediul unei cutii manuale in cinci trepte de viteza, un total de 170 de cai putere, plus 225 de Newton-Metri, mai mult decat suficient pentru un sprint de la 0 la 100 km/h, cu acceleratie la podea, in mai putin de 7.8 secunde.

Alpina C1 2.3 de vanzare

Alpina C1 2.3 de vanzare

Alpina C1 2.3 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Alpina C1 2.3 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2024