E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 1995 e de peste 1.4 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 1995 e de peste 1.4 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 1995 e de peste 1.4 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu sase cilindri in linie si o capacitate de trei litri livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 295 de cai putere. Dupa cate se spune.

Un exclusivist dealer auto din Marea Britanie isi intampina clientii care ii trec pragul - in aceste zile, alaturi de un BMW extrem de rar si special. Este vorba - mai precis, despre unul dintre cele doar 356 de exemplare M3 GT vandute de bavarezi pentru a putea concura in seriile FIA GT si IMSA GT.

BMW M3 GT de vanzare

BMW M3 GT de vanzare

BMW M3 GT de vanzare

Asamblata in urma cu aproximativ 27 de ani, respectiva masina este insotita - dupa cum precizam inclusiv anterior, de un propulsor aspirat cu sase cilindri in linie si o capacitate de trei litri, proiectat pentru a livra rotilor de la nivelul puntii spate circa 295 de cai putere. Operatiune de care se ocupa - inutil de mentionat, o transmisie manuala cu cinci rapoarte in dotare.

Oferit in schimbul unei sume de 90.000 de lire sterline, acelasi M3 GT se mai poate lauda - similar celorlalte exemplare asamblate de BMW, si cu o caroserie cu numai doua portiere. Finisata intr-o nuanta clasica de verde si insotita atat de o prelungire frontala proeminenta, cat si de un eleron spate urias.

In cabina, respectiva masina se bucura si de o tapiterie realizata - partial, din piele Nappa, de ornamente din lemn si de cusaturi contrastante. Din peisaj nu lipsesc, la prima vedere, nici volanul sport, acompaniat de un design in trei spite, scaunele cu suport lateral marit, instalatia de aer conditionat cu reglare manuala sau geamurile cu actionare electrica, aparent.

BMW M3 GT de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M3 GT de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2022