E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2005 e de peste doua ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2005 e de peste doua ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 2005 e de peste doua ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu sase cilindri in linie si o capacitate de 3.246 de centimetri cubi - pe benzina, dezvolta undeva in jurul a 343 de cai putere. Potrivit anuntului oficial de vanzare.

Un exclusivist dealer auto din Londra isi intampina vizitatorii - zilele acestea, alaturi de un produs extrem de special si, totodata, de rar, respectiva companie britanica fiind, mai precis, gazda uneia dintre cele doar 223 de unitati BMW M3 CS construite vreodata. Asamblat acum mai bine de 18 ani, exemplarul cu pricina se remarca, din punct de vedere stilistic, atat prin caroseria finisata intr-o nuanta superba de bleu, cat si prin spoilerele inspirate de versiunea CSL ori jantele cu diametrul de 19 inch - confectionate din aliaj usor.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu o capota bombata a unitatii I6 de 3.2 litri - pe benzina, ce livreaza rotilor de pe puntea spate un total sinonim cu 343 CP, praguri proeminente si o evacuare cvadrupla, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv tapiterie confectionata din piele de culoare negra. Cu mentiunea ca din cabina nu lipsesc, conform actualului proprietar, nici accentele de Alcantara, insertiile contrastante sau scaunele sport - cu actionare electrica.

La momentul de fata, nota de plata a respectivului BMW M3 CS nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, anuntul de vanzare al modelului cu pricina dezvaluind - in schimb, ca potentialii cumparatorii vor mai descoperi un sistem de navigatie cu display color, o instalatie audio de inalta fidelitate, semnat de Harman Kardon, un volan imprumutat de la aceeasi legendara varianta CSL. De la care mai provin - printre altele, directia, discurile de franare de franare perforate, suspensia si asa mai departe.

BMW M3 CS de vanzare

BMW M3 CS de vanzare

BMW M3 CS de vanzare

BMW M3 CS de vanzare

BMW M3 CS de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze BMW M3 CS de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2024