E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2014 are faruri cu laser si e de 5.05 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2014 are faruri cu laser si e de 5.05 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 2014 are faruri cu laser si e de 5.05 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu un motor V10 aspirat si o caroserie cu doua portiere finisata intr-un albastru superb.

Prezentata publicatului larg in urma cu aproximativ 16 ani si produsa pana in 2015, prima generatie a exclusivistei masini cunoscute sub denumirea de Audi R8 a fost disponibila, la vanzare, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia persoanelor cu dare de mana si-a facut loc si o varianta extrem de rara pe nume R8 LMX, oferita in doar 99 de exemplare.

Acompaniata de un motor aspirat cu zece cilindri in V, de 5.2 litri si undeva in jurul a 570 de cai putere, respectiva reteta se remarca in special prin blocurile optice de la nivelul partii frontale, dotate cu tehnologia laser.

Impresionanta versiune R8 LMX a mai pregatit, printre altele, si o caroserie finisata intr-un albastru superb, botezat Ara Blue, insotita de jante din aliaj cu diametrul de 19 inch si un eleron posterior fix. De cealalta parte a portierelor, fabuloasa varianta a primului Audi R8 din istorie beneficiaza de o tapiterie din piele Nappa de culoare neagra si cusaturi contrastante in Sepang Blue.

Oferita in schimbul unei sume de 210.000 de euro, urmatoarea masina este, afirma vanzatorul, exemplarul cu numarul unu din seria de 99, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv un rulaj de 230 de kilometri.

Daca mai conteaza, din reteta specifica acestui Audi R8 LMX nu lipsesc nici etrierele vopsite in rosu, scaunele sport cu tetiere incorporate, reglare electrica si functie de incalzire, discurile de franare carbon-ceramice, volanul cu o parte inferioara plata si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, plafonul din Alcantara, accentele de fibra de carbon, climatizarea automata. S.a.m.d.

Audi R8 LMX de vanzare

Audi R8 LMX de vanzare

Audi R8 LMX de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi R8 LMX de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2022