E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2015 are sistem de tractiune spate si e de 250 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2015 are sistem de tractiune spate si e de 250 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 2015 are sistem de tractiune spate
  • E de 250 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un motor cu sase cilindri si o capacitate de 3.8 litri, dotat cu doua turbine de dimensiuni generoase.

Una dintre cele doar 13 piese ale exclusivistei colectii oferite de RUF sub numele de RT12 R va fi scoasa luna viitoare, peste aproximativ patru saptamani si jumatate, la licitatie, cu ocazia unui eveniment organizat de casa Mecum pe o perioada de noua zile, intre 13 si 21 mai. Asamblata in urma cu circa sapte ani, dupa cum precizam si anterior, respectiva masina este una dintre cele numai doua unitati insotite de un sistem de tractiune spate, conform anuntului oficial de vanzare.

Finisata intr-o nuanta inchisa de verde, aceasta se bucura, daca mai trebuia cumva mentionat, si de un set de jante din aliaj cu prindere centrala, si de un eleron urias, ce are ca sursa de provenienta generatia 997 a legendarului Porsche 911 GT3 RS.

RUF RT12 R de vanzare

RUF RT12 R de vanzare

RUF RT12 R de vanzare

Seria vestilor bune continua cu o pereche de scaune din carbon, ce vin cu spatarul si sezutul accesorizate cu o tapiterie de tip tartan, cu o suspensie de tip coilover, cu discuri de franare carbon-ceramice, etriere de culoare galbena si anvelope Michelin Pilot Sport Cup. Un motor cu sase cilindri in linie si o capacitate de 3.8 litri, dotat cu doua turbine de dimensiuni generoase pentru un total de 730 de cai completeaza, alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte, reteta de ordin tehnic.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.3 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior, complet nestingherit, incursiunea pana la o viteza de circa 370 de kilometri pe ora.

Nota de plata a respectivei masini, despre care se afirma ca a parcurs, de-a lungul timpului, 444 de kilometri, nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii. Ce este drept, cealalta unitate insotita de un sistem de tractiune spate si-a schimbat proprietarul, in februarie, cand cumparatorul a platit suma de 910.000 de dolari, cu toate ca acea piese parasise linia de asamblare in 2006, oferea 530 CP dintr-un propulsor twin-turbo de 3.6 litri si avea 28.158 de kilometri.

RUF RT12 R de vanzare

RUF RT12 R de vanzare

RUF RT12 R de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze RUF RT12 R de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2022