E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2022 are un sistem hibrid de 819 cai si e de peste 7.9 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2022 are  un sistem hibrid de 819 cai si e de peste 7.9 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 2022 are un sistem hibrid de 819 cai
  • E de peste 7.9 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o caroserie in doua portiere, din fibra de carbon partial nevopsita. Plus nenumarate detalii interioare din piele si Alcantara de culoare neagra, contrastate de diferite elemente verzi, pe de-o parte, aurii, pe de alta.

Un exclusivist dealer auto din emiratul Dubai isi intampina vizitatorii, zilele acestea, alaturi de un Lamborghini extrem de special si - totodata, rar, compania VIP Motors fiind, mai precis, gazda uneia dintre cele numai 63 de piese ale colectiei prezentate publicului larg sub denumirea de Sian FKP 37. Produs in urma cu doar un singur an in urma, respectivul exemplar se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin caroseria realizata din fibra de carbon partial nevopsita, cat si prin elementele contrastante verzi sau jantele aurii, disponibile intr-o combinatie de 20 / 21 de inch, in timp ce lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv o tapiterie din piele neagra - cu detalii din Alcantara de o culoare similara.

Lamborghini Sian FKP 37 de vanzare

Lamborghini Sian FKP 37 de vanzare

Lamborghini Sian FKP 37 de vanzare

De asemenea, odata trecute de cealalta parte a portierelor cu deschidere verticala, persoanele indeajuns de norocoase sa paseasca in cabina modelului cu un pret de vanzare care echivaleaza cu circa 4.0 milioane de euro vor mai putea experimenta - din nou, multiple insertii verzi, accente aurii, plus componente realizate din fibra de carbon. Nu lipsesc din peisaj - totodata, nici scaunele sport, sculptate atent, volanul cu design in trei spite, ceasurile de bord digitale ori display-ul central de dimensiuni generoase, de tip tableta.

Meniul caracteristic excentricului Lamborghini Sian FKP 37 se incheie, mentionau si anterior, la momentul premierei mondiale, italienii, cu un propulsor V12 aspirat, de 6.5 litri, pe benzina, respectivei unitati alaturandu-i-se un motor electric - alimentat de un super capacitor, pentru o putere totala de pana la 819 CP. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o cutie automata in sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala, astfel ca problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 2.8 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la 355 de kilometri pe ora.

Lamborghini Sian FKP 37 de vanzare

Lamborghini Sian FKP 37 de vanzare

Lamborghini Sian FKP 37 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Lamborghini Sian FKP 37 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2023