E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Volkswagen nu vinde aceasta masina si pe piata din Europa

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Volkswagen nu vinde aceasta masina si pe piata din Europa
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Volkswagen nu vinde aceasta masina si pe piata din Europa
Distribuie pe Facebook

Oferit in schimbul a 27.500 de euro, respectivul exemplar isi intampina clientii alaturi de un motor 2.0 TSI - cu 228 CP in dotare, de unde si un sprint de la 0 la 100 km/h, cu acceleratia la podea, in sub 7.0 secunde, pe cand viteza de top este, aparent, limitata la pragul de 203 km/h.

Un Volkswagen mai putin cunoscut publicului european a fost scos de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, la vanzare, in orasul german Braunschweig. Finisat intr-o nuanta metalizata de gri si condimentat cu mai multe elemente contrastante, in culoarea rosie, acesta a parcurs 62.000 de kilometri in ultimii patru ani, incepand cu 2019.

Disponibil - la vanzare, in schimbul a 27.500 de euro, exemplarul in cauza mai pune la dispozitia potentialilor cumparatori atat o pereche de faruri cu tehnologie LED in echipare, cat si un set de jante cu diametrul de 19 inch, din aliaj confectionate.

Volkswagen Jetta GLI de vanzare

Volkswagen Jetta GLI de vanzare

Numarul de magie continua, la exterior, cu geamuri cu tenta fumurie si o evacuare dubla, pe cand interiorul cuprinde inclusiv o tapiterie realizata din piele neagra, cu multiple detalii contrastante, din nou, de rosu. Cu mentiunea ca acelasi Jetta GLI se mai poate lauda, important de precizat, si cu instrumente de bord digitale, complet configurabile.

Din peisaj nu lipsesc, mai mult ori mai putin surprinzator, nici sistemul de navigatie cu display color cu diagonala de 8.0", instalatia de climatizare cu reglarea automata a temperaturii, volanul sport - in trei spite, sau scaunele cu functie de incalzire.

Intr-un final, acest Jetta GLI mai promite, precum celelalte exemplare de serie, si un propulsor turbo cu capacitatea cilindrica de doi litri, pe benzina, sinonim cu 228 de cai putere. In consecinta, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza, cu acceleratia la podea, sub sapte secunde, viteza de top fiind limitata la 203 kilometri pe ora.

Volkswagen Jetta GLI de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Volkswagen Jetta GLI de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Martie 2024