E atat de rara ca unii n-au vazut-o decat in poze. Doar 500 de masini exista in toata lumea...

  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o decat in poze
  • Doar 500 de masini exista in lume, iar una va fi scoasa la licitatie
Distribuie pe Facebook

... iar una va fi scoasa peste aproape trei saptamani la vanzare. Cu numai 152 de kilometri la bord.

Una dintre cele doar 500 de unitati ale colectiei McLaren Senna va porni curand, chiar la mijlocul lunii viitoare, in cautarea unei noi case. Fabricata in cursul anului 2019, respectiva masina a parcurs numai 95 de mile pana in clipa de fata.

Seria vestilor bune cu interiorul realizat la comanda, pe care cumparatorul original a platit aproape 14.000 de dolari. O mica avere a costat, de asemenea, si sistemul audio de la Bower and Wilkins: 5.680$.

McLaren Senna de vanzare

McLaren Senna de vanzare

In ceea ce priveste departamentul exterior, respectivul McLaren Senna se remarca in special prin caroseria de culoare alba, acompaniata de diferite detalii finisate in albastru. Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici jantele vopsite in negru.

Daca vine vorba, in schimb, despre meniul de ordin tehnic, ei bine... sub capota respectivei masini a fost instalat un V8 twin-turbo de patru litri si aproximativ 789 CP. Care lucreaza alaturi de o transmisie DCT.

Cu pedala de acceleratie la podea, in consecinta, fiecare dintre cele doar 500 de unitati ale colectiei McLaren Senna va accelera de la 0 la 96 km/h intr-un interval de numai 2.7 secunde. In plus, viteza maxima se va apropia de 340 km/h.

Programata sa iasa la licitatie cu ocazia unui eveniment organizat in perioada 15 - 17 octombrie, respectiva masina este asteptata sa-i aduca actualului proprietar o suma frumusica de bani. De >1 milion dolari.

McLaren Senna de vanzare

McLaren Senna de vanzare

McLaren Senna de vanzare

McLaren Senna de vanzare

McLaren Senna de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze McLaren Senna de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2020