E atat de rara ca unii n-au vazut-o decat in poze. Doar 97 de masini exista in toata lumea...

E atat de rara ca unii n-au vazut-o decat in poze. Doar 97 de masini exista in toata lumea...
  • Una dintre cele numai 97 de berline Audi S6 Plus va fi scoasa luna viitoare la licitatie de RM Sotheby's
  • Masina cu motor V8 de 322 de cai s-ar putea vinde cu o suma cuprinse intre 40.000 si 60.000 de euro
Distribuie pe Facebook

... iar una va fi scoasa la licitatie in prima parte a lunii viitoare. Suma cu care s-ar putea vinde: intre 40.000 si 60.000 de euro.

Una dintre cele numai 97 de berline S6 Plus pe care compania Audi le-a asamblat in total va fi scoasa la inceputul lunii viitoare la vanzare, in cadrul unei licitatii organizate on-line de celebra casa RM Sotheby's. Fabricata in cursul anului 1996, respectiva masina impresioneaza in special prin motorizarea aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.2 litri, ce dezvolta undeva in jurul a 322 de cai.

Audi S6 Plus de vanzare

Audi S6 Plus de vanzare

Livrarea puterii maxime catre rotile de pe ambele punti se face prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.6 secunde. Suna bine, nu-i asa?

Oferita de compania Audi celebrei publicatii spaniole El Mundo, in schimbul mai multor spatii de publicitate, aceeasi berlina S6 Plus se mai poate lauda inclusiv cu jante din aliaj pe 17 inch, plus tapiterie din piele cu insertii de alcantara si chiar trapa cu actionare electrica. Nu lipsesc insa din meniu nici ornamentele realizate din fibra de carbon ori scaunele cu functie de memorare a pozitiei, de exemplu.

In ceea ce priveste starea masinii respective, ei bine... caroseria cu patru portiere a fost revopsita la un moment dat in nuanta originala Nogaro Blue, iar motorul reconstruit. Exista totusi cateva (mici) zgarieturi pe ici-colo.

Dupa cum precizam si anterior, inca de la inceputul acestui material, exclusivista berlina Audi S6 Plus ajunsa pe mainile specialistilor celebrei case RM Sotheby's se vinde in regim de licitatie. Asadar, nota finala de plata reprezinta un mare mister, dar valoarea estimata se ridica la 40.000 - 60.000 de euro sau, daca vrei, cu pana la 37.000 de euro mai putin decat in cazul unui S6 nou-nout, cu motor V6 TDI.

Audi S6 Plus de vanzare

Audi S6 Plus de vanzare

Audi S6 Plus de vanzare

Audi S6 Plus de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (58) Poze Audi S6 Plus de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Mai 2020