E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar 44 de masini exista in toata lumea...

  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Doar 44 de masini exista in lume, iar una a fost scoasa la vanzare
Distribuie pe Facebook

... iar una tocmai a fost scoasa la vanzare. Cu putin peste 20.000 de kilometri parcursi pana la momentul de fata.

Una dintre cele numai 44 de unitati ale seriei Audi R8 Performance Parts Edition a fost scoasa de curand la vanzare, pe internet. Fabricata cu aproximativ doi ani in urma, in ultima parte a decadei trecute, respectiva masina se remarca imediat prin caroseria de culoare rosie - accesorizata cu nenumarate elemente din carbon.

Audi R8 Performance Parts Edition de vanzare

Reteta specifica departamentului exterior continua cu jantele ultrausoare, din aliaj, pe 20 de inch si evacuarea din titan de la Akrapovic, scaunele sport din piele Nappa numarandu-se, in schimb, printre principalele atractii ale interiorului. Impreuna cu plafonul din Alcantara si sistemul audio de la Bang & Olufsen.

Scoasa la vanzare in schimbul unei sume de aproape 240.000 de euro, respectiva masina se mai poate lauda, de asemenea, si cu instrumente de bord digitale, plus faruri cu tehnologie Laser. Acelasi Audi R8 Performance Parts Edition din 2018 mai ofera si pilot automat adaptiv sau climatizare cu reglare automata a temperaturii.

In ceea ce priveste partea estetica, ei bine... propulsia este asigurata in continuare de o motorizare aspirata cu zece cilindri in V, de 5.2 litri si undeva in jurul a 610 cai putere. Atat cutia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, cat si sistemul inteligent de tractiune integrala sunt standard in cazul de fata.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, exclusivistul Audi R8 Performance Parts Edition are nevoie, la randul lui, de aproximativ 3.2 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Respectiva masina atinge o viteza maxima de 330 de kilometri pe ora, potrivit primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Audi R8 Performance Parts Edition de vanzare

Audi R8 Performance Parts Edition de vanzare

Audi R8 Performance Parts Edition de vanzare

Audi R8 Performance Parts Edition de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Audi R8 Performance Parts Edition de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2020