E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar 48 de masini exista in toata lumea...

  • Un exclusivist Bentley Continental SC e de vanzare in Olanda
  • Doar 48 de masini cu volan pe stanga exista in toata lumea
  • Nota de plata a acestul exemplar se ridica la 89.950 de euro
Distribuie pe Facebook

... iar una este de vanzare, cu doar 112.000 de kilometri la bord. Pretul: undeva in jurul a 90.000 de euro, dar merita fiecare banut in parte.

Una dintre cele mai rare masini construite vreodata poarta semnatura britanicilor de la Bentley si a fost comercializata in doar 79 de exemplare. Dintre acestea insa, numai 48 au ajuns la vanzare cu volanul pe partea corecta (stanga) a interiorului.

Vechiul Continental SC - unde SC reprezinta prescurtarea formulei Sedanca Coupe, impresioneaza nu doar prin raritatea sa, ci si prin modul in care arata la nivel de exterior. Ori, mai corect spus, prin cum se prezinta in lipsa... plafonului din dotare.

Bentley Continental SC de vanzare

Bentley Continental SC de vanzare

Spre deosebire de Azure, o decapotabila in adevaratul sens al cuvantului, Bentley-ul din acest material se declara unul dintre putinii adepti ai curentului Targa. Iar la o caroserie care depaseste cinci metri in lungime, rezultatul final este discutabil.

Pentru unii socant, pentru altii extrem de interesant, modelul Continental SC vine cu un interior capabil sa faca uitate toate problemele - indiferent ale cui sunt. Echiparea exemplarului din cazul de fata cuprinde inclusiv tapiterie din piele fina...

... in doua culori, ornamente realizate din lemn masiv, dar si accente cromate pentru plansa de bord, plus fetele portierelor. Nu lipsesc din meniu - asa cum era de asteptat - nici cutia automata sau scaunele cu actionare electrica si incalzire.

Acum, daca vine vorba despre partea tehnica, respectivul Bentley Continental SC ne vorbeste despre un V8 turbo cu capacitatea de 6.75 litri. Comparativ cu modelul de astazi, livrarea puterii maxime se facea pe atunci numai catre rotile spate.

Bentley Continental SC de vanzare

Bentley Continental SC de vanzare

Bentley Continental SC de vanzare

Bentley Continental SC de vanzare

Bentley Continental SC de vanzareBentley Continental SC de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (107) Poze Bentley Continental SC de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2018