E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar 500 de masini exista in toata lumea, iar una tocmai a fost scoasa la vanzare

E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar 500 de masini exista in toata lumea, iar una tocmai a fost scoasa la vanzare
  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Doar 500 de masini exista in toata lumea, iar una tocmai a fost scoasa la vanzare
Distribuie pe Facebook

Nota de plata? Undeva in jurul a 830.000 de dolari, conform anuntului de pe un site de specialitate.

Apreciata pentru luxul si fiabilitatea masinilor sale - concepute, in general, pentru a concura impotriva produselor comercializate de Audi, Mercedes si BMW, compania Lexus a surprins intregul mapamond acum aproape 14 ani, atunci cand a prezentat publicului larg prima si, din nefericire, singura generatie a sportivei disponibile sub denumirea de LFA. Construita manual la uzina Toyota din prefectura japoneza Aichi - de o echipa de mecanici adunata special pentru aceasta ocazie, respectiva creatie a marcii cu sediul in Tara Soarelui Rasare se remarca numaidecat prin design-ul SF al caroseriei dotate cu doua portiere, din fibra de carbon.

Lexus LFA de vanzare

Lexus LFA de vanzare

Lexus LFA de vanzare

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua, printre altele, cu un eleron retractabil, o evacuare tripla si jante forjate de la BBS, in timp ce meniul interior a pregatit si o pereche de scaune atent sculptate, cu diferite functii de confort, instrumente de bord digitale si configurabile, un volan cu o parte inferioara plata si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, un sistem audio cu 12 difuzoare de la Mark Levinson, un set de ornamente realizate, inutil de adaugat, din fibra de carbon, tapiterie din piele fina, elemente contrastante, plafon imbracat in Alcantara, climatizare automata. Etc.

Prima si, totodata, singura generatie a spectaculoasei game oferite sub numele de LFA dispune - extrem de surprinzator pentru un autoturism semnat Lexus, si de un motor aspirat cu zece cilindri in V. Dezvoltat alaturi de inginerii Yamaha, benzinarul cu pricina beneficiaza de o capacitate de 4.8 litri, super masina vanduta sub forma unei editii limitate la exact 500 de unitati bucurandu-se de o putere maxima de 552 de cai, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 3.6 secunde, acul vitezometrului urcand ulterior - nestingherit, pana la 325 km/h.

Impresionanta creatie de 375.000 de dolari a japonezilor, pret valabil la momentul premierei mondiale, reprezinta si subiectul principal al acestui material, unul dintre modelele asamblate schimbandu-si recent, cu doar cateva zile in urma, posesorul, cumparatorul platind pe automobilul ce nu a parcurs decat 2.813 kilometri, potrivit anuntului publicat pe internet, pe un site de specialitate, o suma care se ridica, mai mult sau mai putin surprinzator, la pragul de 830.000 de dolari, suficient pentru ca noul proprietar sa porneasca o mini-colectie cu diferite vehicule. Presupunand ca inca nu se poate lauda cu asa ceva.

Lexus LFA de vanzare

Lexus LFA de vanzare
Lexus LFA de vanzare
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (99) Poze Lexus LFA de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2023