E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar 97 de masini exista in toata lumea...

E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar 97 de masini exista in toata lumea...
  • Un exclusivist Audi S6 Plus a fost scos de curand la vanzare
  • Numai 97 de astfel de sedanuri exista in toata lumea
  • Cumparatorul masinii in cauza va avea de platit 55.000 de euro
Distribuie pe Facebook

... iar una a pornit recent in cautarea unui nou proprietar. Cu vreo 200.000 de kilometri la bord si o nota de plata deloc mica.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ doua decenii si jumatate, pe la mijlocul anilor '90, prima generatie a modelului Audi A6 a fost disponibila la vanzare in nenumarate variante de motorizare. Printre acestea si o versiune comercializata sub indicativul S6 Plus, care a incheiat in glorie cariera vechiului C4.

Audi S6 Plus de vanzare

Asamblata intr-un numar redus de exemplare, numai 97 de unitati parasind linia de productie alaturi de o caroserie cu doar patru portiere, masina companiei din Ingolstadt gazduieste in compartimentul motor un propulsor aspirat cu opt cilindri in V, de 4.2 litri si 326 de cai putere. Cu totii livrati ambelor punti.

In ceea ce priveste berlina din cazul de fata, aceasta pluseaza cu un exterior finisat in legendara nuanta Nogaro Blue, caruia i se alatura un interior imbracat intr-o combinatie de piele si Alcantara. Daca mai era nevoie de precizat, din meniu nu lipsesc nici ornamentele din carbon, omniprezente la nivelul bordului.

Fabricata in cursul lui 1996, masina scoasa de curand la vanzare in Spania vine cu un rulaj de 200.000 de kilometri si o restaurare recenta, realizata de specialistii diviziei Quattro Germany in schimbul unei sume de 15.000 de euro. Cat despre nota de plata a acestui Audi S6 Plus, vorbim despre 55.000 de euro.

Audi S6 Plus de vanzare

Audi S6 Plus de vanzare

Audi S6 Plus de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi S6 Plus de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2019