E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar cinci masini exista in toata lumea...

E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar cinci masini exista in toata lumea...
  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Doar cinci masini exista in toata lumea
  • Una a fost scoasa, de curand, la licitatie
Distribuie pe Facebook

... iar una tocmai a fost scoasa la licitatie, pe internet. Cea mai mare oferta facuta pana acum: 630.000 de dolari.

Una dintre cele doar cinci masini Lexus LFA acompaniate, la exterior, de un galben cu finisare perlata a fost scoasa la licitatie, de curand, pe internet. Fabricata in anul 2012, impresionanta piesa impresioneaza inclusiv prin numarul redus de kilometri pe care i-a parcurs pana la momentul de fata: undeva in jurul a 115.

De cealalta parte a portierelor, la interior, lista marilor atractii cuprinde si tapiterie din piele in doua culori. Printre multe altele.

Lexus LFA de vanzare

Lexus LFA de vanzare

Totodata, aceeasi exclusivista masina se mai poate lauda si cu jante forjate marca BBS, pe 20 de inch. Nu lipsesc insa din peisaj nici diferitele ornamente din aluminiu si fibra de carbon, instalatia audio cu 12 difuzoare de la Mark Levinson, scaunele pentru sofer si pasager cu aspect nonconformist si functii multiple etc.

Sub capota, fiind vorba despre un Lexus LFA, seria vestilor bune culmineaza cu o motorizare V10 aspirata. De 552 de cai putere.

Aceeasi unitate aspirata cu capacitatea de 4.8 litri a mai pregatit si un cuplu de 480 de Newton-Metri, de livrarea valorilor maxime catre rotile puntea spate ocupandu-se o cutie cu sase rapoarte. Printre performantele masinii cu pricina se numara si o acceleratie de la 0 la 96 de kilometri pe ora in mai putin de 3.7 secunde.

Cea mai mare oferta facuta pana acum, asa cum precizam si anterior, la inceputul materialului, se ridica la 630.000 de dolari.

Lexus LFA de vanzare

Lexus LFA de vanzare

Lexus LFA de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (325) Poze Lexus LFA de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2021