E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar noua masini exista in toata lumea...

  • Una dintre cele doar noua bijuterii ale seriei Lamborghini Veneno Roadster va fi scoasa luna viitoare la licitatie
  • Masina fabricata in cursul anului 2015 vine cu o caroserie finisata intr-o nuanta mata de negru si accente verzi
  • Vanzarea i-ar putea aduce actualului proprietar o suma cuprinsa intre 4.500.000 si 5.500.000 de euro
Distribuie pe Facebook

... iar una va fi scoasa la licitatie peste numai doua saptamani, in data de 5 februarie. Suma cu care s-ar putea vinde: intre 4.500.000 si 5.500.000 de euro, potrivit estimarilor oficiale.

Una dintre cele doar noua bijuterii ale exclusivistei serii Lamborghini Veneno Roadster va fi scoasa luna viitoare la vanzare, cu ocazia unui eveniment special organizat de celebra casa de licitatii RM Sotheby’s in capitala Frantei, la Paris. Asamblata la jumatatea decadei anterioare, in cursul anului 2015, respectiva masina se remarca numaidecat prin caroserie finisata intr-o nuanta mata de negru si contrastata puternic de diferite accente exterioare de verde aprins.

De o combinatie similara de culori se bucura inclusiv cabina cu spatiu pentru doua persoane, persoanele ce apreciaza atentia nemarginita acordata detaliilor urmand a sorbi din priviri si putinele suprafete peste care a fost pus, la loc de cinste, tricolorul Italiei. Inutil de mentionat, meniul interior cuprinde si cateva (mai multe) elemente realizate din fibra de carbon.

Lamborghini Veneno Roadster de vanzare

Lamborghini Veneno Roadster de vanzare

In ceea ce priveste partea tehnica, impresionanta serie comercializata sub denumirea de Lamborghini Veneno isi datoreaza existenta modelului Aventador, astfel ca propulsia este asigurata si in cazul de fata de un benzinar aspirat cu 12 cilindri in V. Modificata pentru o putere maxima de 750 de cai, motorizarea de 6.5 litri lucreaza si de-aceasta data alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala, daca mai trebuia cumva mentionat.

Puse cap la cap, specificatiile cu pricina ii permit masinii fabricate la jumatatea decadei anterioare, in cursul anului 2015, sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 2.9 secunde, conform anuntului de vanzare publicat pe site-ul celebrei case de licitatii RM Sotheby’s. Si pana la o viteza de top de 355 km/h, potrivit respectivei surse.

Acum, daca vine vorba despre pretul impresionantului Lamborghini Veneno Roadster, numai data de 5 februarie ne va lamuri cu privire la acest aspect. Se estimeaza insa ca masina cu o caroserie inspirata de avioanele de vanatoare va reusi sa-i aduca actualului sau proprietar, un membru al familiei regale din Arabia Saudita, o suma cuprinsa intre... 4.500.000 si 5.500.000 de euro.

Lamborghini Veneno Roadster de vanzare

Lamborghini Veneno Roadster de vanzare

Lamborghini Veneno Roadster de vanzare

Lamborghini Veneno Roadster de vanzare

Lamborghini Veneno Roadster de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Lamborghini Veneno Roadster de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2020