E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar sapte masini exista in toata lumea...

E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar sapte masini exista in toata lumea...
  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Doar sapte masini exista in toata lumea
  • Una va fi scoasa saptamana aceasta la vanzare, peste Ocean
Distribuie pe Facebook

... iar una va fi scoasa la licitatie chiar saptamana aceasta, in data de 10 aprilie. Cu numai 300 de mile la bord, conform anuntului oficial de vanzare - publicat pe internet.

Una dintre cele doar sapte piese ale colectiei Saleen S7 LM va fi scoasa saptamana aceasta la vanzare, in cadrul unei licitatii marca Bonhams. Fabricata in cursul anului 2007 si transformata intr-un exemplar al editiei Le Mans aproximativ o decada mai tarziu, respectiva masina stie cu siguranta, fara dubiu, cum sa se remarce.

Lista atractiilor principale debuteaza cu noul pachet aerodinamic specific caroseriei in doua portiere, finisata intr-o combinatie contrastanta de negru si argint. La care se adauga unele accente de galben.

Saleen S7 LM de vanzare

Saleen S7 LM de vanzare

Saleen S7 LM de vanzare

Seria vestilor bune continua cu jantele forjate in cinci spite si cabina accesorizata cu nenumarate insertii de piele si alcantara. In plus, din peisaj nu lipsesc nici scaunele echipate cu centuri de tip ham si volanul de la Sparco, instalatia de aer conditionat, camera video pentru marsarier, geamurile actionate electric, unitatea Pioneer.

In ceea ce priveste partea tehnica, o motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine lucreaza alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte. Pentru a livra rotilor de pe puntea spate pana la 1000 CP.

Alimentarea cu benzina de curse transforma insa vechea editiei Saleen S7 LM intr-o bestie cu 1300 CP sub capota, astfel ca masina care va fi scoasa saptamana aceasta la vanzare, in cadrul unei licitatii marca Bonhams, se mai poate lauda si cu un nou sistem de franare. Nota de plata nu reprezinta, pentru moment, decat un mister.

Exista, ce este drept, speranta ca exemplarul cu numai un singur proprietar si 300 de mile la bord va reusit sa adune cel putin 1.000.000 de dolari. Si, daca va fi o zi buna, chiar 1.300.000 de dolari.

Saleen S7 LM de vanzare

Saleen S7 LM de vanzare

Saleen S7 LM de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (116) Poze Saleen S7 LM de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2021