E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar sase masini exista in toata lumea...

E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar sase masini exista in toata lumea...
  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Doar sase masini exista in toata lumea
  • Una va fi scoasa la vanzare chiar saptamana viitoare
Distribuie pe Facebook

... iar una va fi scoasa la vanzare chiar saptamana viitoare. Cu numai 20.900 de kilometri la bord.

Una dintre cele doar sase piese ale exclusivistei colectii cunoscute sub denumirea de Ferrari 599 GTZ Nibbio Spyder by Zagato va fi scoasa peste numai o saptamana la vanzare, in cadrul unui eveniment special organizat de celebra casa de licitatii RM Sotheby's. Finalizata in urma cu aproximativ 13 luni, masina din cazul de fata ofera o combinatie clasica de culori, cu o caroserie gri si un interior din piele neagra.

Ferrari 599 GTZ Nibbio Spyder by Zagato de vanzare

Motorizarea de sub capota reprezinta o mare necunoscuta insa, daca punem la socoteala faptul ca la baza impresionantei creatii se regaseste un Ferrari 599 GTB din anul 2009, nu ar fi de mirare ca lista atractiilor principale sa cuprinda inclusiv un propulsor aspirat cu 12 cilindri in V, pe benzina. De sase litri si 620 de cai putere sau, de ce nu, mai mult decat atat.

Dupa cum precizam si anterior, inca de la inceputul acestui material, respectivul Ferrari 599 GTZ Nibbio Spyder by Zagato se mai poate lauda si cu un rulaj de doar 20.900 de kilometri, cu mentiunea ca numai 800 au fost parcursi de la conversia de acum 13 luni si pana la momentul de fata. Seria vestilor bune continua cu etriere de culoare rosie, un turometru galben si volan din fibra de carbon cu LED-uri.

In ceea ce priveste suma de achitat, impresionanta creatie construita pe platforma unui Ferrari 599 GTB din anul 2009 nu are un pret de vanzare bine definit. Ce este drept, specialistii celebrei casa de licitatii RM Sotheby's estimeaza ca proprietarul actual va obtine, in urma vanzarii de saptamana viitoare, din capitala Frantei, de la Paris, pana la 1.6 milioane de euro.

Ferrari 599 GTZ Nibbio Spyder by Zagato de vanzare

Ferrari 599 GTZ Nibbio Spyder by Zagato de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Ferrari 599 GTZ Nibbio Spyder by Zagato de vanzare
mai multe