E cea mai mare aroganta dintre arogante. Are un motor V12 bi-turbo si costa 250.000 de dolari!

E cea mai mare aroganta dintre arogante. Are un motor V12 bi-turbo si costa 250.000 de dolari!
  • Mercedes vinde actualul G-Class inclusiv intr-o versiune V12 bi-turbo
  • Varianta G65 AMG ofera o motorizare de sase litri si 621 CP
  • Pretul de vanzare ajunge la 250.000 dolari cu cateva optiuni bifate
Distribuie pe Facebook

Transmisia automata cu sapte rapoarte, sistemul de tractiune integrala, un numar de trei diferentiale blocabile, dar si tapiteria din piele, scaunele fata cu ventilatie sau sistemul audio de la harman/kardon sunt din partea casei.

Mercedes vinde actuala generatie a modelului G-Class intr-o varietate larga de motoare pe benzina, clientii avand la dispozitie inclusiv o unitate cu 12 cilindri in V si doua turbine, de sase litri.

Comercializata sub denumirea G65 AMG, respectiva versiune de motorizare ofera o putere maxima de 621 CP si porneste - cel putin in Statele Unite ale Americii, de la 222.700 de dolari.

Fisa tehnica este completata de o cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza intr-un timp de numai 5.2 secunde.

Echiparea standard a off-roader-ului german cuprinde inclusiv un numar de trei diferentiale blocabile, dar si faruri bi-xenon, lumini de zi cu tehnologie LED sau discuri de franare supradimensionate.

In plus, fara niciun cost suplimentar sunt oferite si climatizarea automata, scaunele fata cu reglare electrica, incalzire si ventilatie ori instalatia audio ce poarta semnatura companiei harman/kardon.

Special pentru clientii cu pretentii, varianta G65 AMG de la Mercedes propuna o selectie de culori speciale la nivel de exterior, al caror pret urca nota finala de plata cu nu mai putin de 6.500 de dolari.

Pielea in doua nuante costa alte 2.000 de dolari, display-urile dedicate ocupantilor locurilor spate sunt disponibile pentru 2.650 de dolari, in timp ce pachetul Performance Studio este 15.000 de dolari.

Asa se face ca, cu putina grija si atentie, off-roader-ul german - singurul din lume care vine inca din fabrica alaturi de un motor V12 bi-turbo de sase litri, ajunge sa depaseasca 250.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2017