E cel mai puternic diesel al planetei. Test de acceleratie cu noul Audi TDI de 435 CP

E cel mai puternic diesel al planetei. Test de acceleratie cu noul Audi TDI de 435 CP
  • Noul Audi SQ7 a fost anuntat in primavar anului trecut
  • SUV-ul german ofera un V8 TDI de 4.0 litri si 435 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 4.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Livrat la pachet alaturi de doua turbine supradimensionate si un compresor electric, propulsorul in cauza dezvolta inclusiv un cuplu maxim de 900 Nm.

Anuntat cu surle si trambite inca de la inceputul anului trecut, noul Audi SQ7 este pus in miscare de cel mai potent motor diesel al momentului.

Vorbim, mai exact, de o unitate V8 cu doua turbine si un compresor electric, care produce un total de 435 CP si 900 Nm dintr-o capacitate de 4.0 litri.

Propulsorului in cauza i se alatura o transmisie automata cu opt trepte de viteza, plus un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in numai 4.8 secunde, potrivit informatiilor oficiale publicate anterior.

Mai mult de-atat, noul Audi SQ7 se mai poate lauda si cu o viteza maxima de 250 km/h atunci cand vine vorba despre performantele sale.

Intr-un final, fisa tehnica se incheie in cazul de fata cu un consum mediu de carburant care variaza intre 7.2 si 7.6 litri la 100 de kilometri.

Nota de plata, in schimb, porneste de la 91.000 de euro si mai include si alte bunatati, precum suspensie pe aer sau frane supradimensionate.

Tot in standard sunt oferite, de asemenea, si spoilerele fata / spate agresiv stilizate, jantele din aliaj pe 20 inch ori evacuarea cvadrupla.

Situatia se repeta in cazul blocurilor optice cu LED-uri, scaunelor fata cu reglare electrica si functie de incalzire, climatizarii automate s.a.m.d.

Lasam acum in urma aceasta reamintire a caracteristicilor noului Audi SQ7 si revenim la subiectul principal al acestui material.

Cat de repede atinge in realitate respectivul model atat 100 de kilometri pe ora, dar si alte praguri, ei bine... vedem in urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe