E diferita de tot ce exista pe planeta Pamant. Si la interior, si la exterior arata exact ca un avion de vanatoare

E diferita de tot ce exista pe planeta Pamant. Si la interior, si la exterior arata exact ca un avion de vanatoare
  • Arabii se lauda cu o noua sportiva pur-sange
  • Fenyr SuperSport ofera un motor de 800 CP
  • Unitatea RUF este cuplata la o cutie PDK
Distribuie pe Facebook

In plus, propulsia este asigurata de o unitate twin-turbo de 3.8 litri, modificata de specialistii companiei RUF pentru o putere maxima de 800 CP.

W Motors, compania din spatele extremului Lykan Hypersport, are un nou proiect in derulare. Este vorba despre Fenyr SuperSport, un automobil diferit de tot ce exista pe planeta Pamant.

Atat la interior, cat si la exterior, efortul stilistic al producatorului arab ne duce cu gandul la un avion de vanatoare. Iar vestea cea buna este ca motorizarea ascunsa sub capota abordeaza aceeasi tema.

Nu avem de-a face chiar cu un propulsor cu reactie, insa unitatea imprumutata de provenienta Porsche dezvolta in cazul de fata nu mai putin de 800 CP. Si totul dupa interventia specialistilor.

De origine germana este, de altfel, si cutia automata de viteze cu dublu ambreiaj. Tot de pe produsele companiei din Zuffenhausen vine si aceasta, pe levier stand inscrisa celebra inscriptie PDK.

Intr-un final, despre Fenyr SuperSport se mai poate spune si ca va fi fabricat in serie. Serie daca luam in considerare ca W Motors nu a oferit decat sapte exemplare pentru Lykan Hypersport.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2018