Ei sunt cei mai excentrici clienti ai marcii Bugatti. Iata cum au reusit sa-i surprinda chiar si pe francezi

  • Ei sunt cei mai ciudati clienti ai marcii Bugatti
  • Iata cum au reusit sa-i surprinda chiar si pe francezi
Distribuie pe Facebook

De la cristale la interior si pana la blazonul familiei sau chiar amprentele copiilor, clientii marcii Bugatti apeleaza la tot felul de metode pentru a se asigura ca masina pe care o vor conduce va fi unica in lume. Unele dintre aceste solutii au reusit sa-i surprinda inclusiv pe francezi.

Clientii care platesc cu mult peste doua milioane de euro pentru a conduce un Bugatti de ultima generatie vin cu tot felul de cerinte, unele intr-atat de ciudate incat au reusit sa ii surprinda inclusiv pe oficialii marcii franceze, pentru a se asigura ca masina cumparata li se potriveste ca o manusa. Si, de ce nu, este...

... unica in lume, evident. Printre cererile persoanelor ajunse la sediul companiei din Molsheim pentru a-si personaliza propriul exemplar dupa bunul plac se numara inclusiv cristale, blazoane personale, steaguri ale anumitor tari si chiar amprentele copiilor, a precizat seful departamentului de vanzari si operatiuni.

In plus, cu aceasta ocazie, oficialii marcii Bugatti au publicat si cateva fotografii cu modul in care patru dintre cele 40 de exemplare ale editiei speciale Divo au fost configurate. Asa cum se poate observa inclusiv cu ochiul liber, unul dintre clientii masinii de 1.500 de cai putere si cinci milioane de euro a optat pentru...

... o caroserie de culoare neagra, cu suprafete fie finisate in culorile specifice tricolorului Frantei, fie unde fibra de carbon a fost lasata nevopsita. Principalul punct de atractie al respectivului exemplar asamblat in Molsheim il reprezinta insa, fara doar si poate, scaunele din piele albastra, alba si, nu in ultimul rand, rosie.

Patru Bugatti Divo

Patru Bugatti Divo

Patru Bugatti Divo

Patru Bugatti Divo

Patru Bugatti Divo

Patru Bugatti Divo

Patru Bugatti Divo

Patru Bugatti Divo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Patru Bugatti Divo
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Mai 2020