Este cel mai probabil ultima ta sansa de a pune mana pe un M5 cu adevarat special. Altul la fel nu va mai exista niciodata

Este cel mai probabil ultima ta sansa de a pune mana pe un M5 cu adevarat special. Altul la fel nu va mai exista niciodata
  • BMW a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului M5 Competition Edition
  • Automobilul bavarez ofera o motorizare V8 bi-turbo de 4.4 litri si aproximativ 600 de cai putere
  • Productia specialului model din Munchen va fi limitata la numai 200 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Oficialii BMW au anuntat in cursul acestei dimineti debutul unei noi versiuni speciale a modelului M5. Botezata Competition Edition, varianta cu pricina reprezinta cel mai probabil cantecul de lebada al generatiei F10.

Dupa sase ani de activitate si peste doua milioane de exemplare vandute la nivel global, actualul BMW Seria 5 se pregateste sa isi ia ramas bun de la industria auto. O noua generatie a celebrului model bavarez de clasa mare va fi lansata cel mai probabil in cursul anului viitor, printr-o situatie similara urmand a trece chiar si versiunea de inalta performanta M5.

BMW M5 Competition Edition

Pana atunci insa, super-sedanul producatorului din Munchen revine intr-o ultima varianta speciala, botezata sugestiv Competition Edition si disponibila la vanzare in doar 200 de exemplare. Fiecare dintre acestea porneste de la 129.500 de euro si ofera la schimb o motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V, capacitate de 4.4 litri si putere maxima de 600 CP.

Asadar, vorbim despre o reiterare a vechiului "30 Jahre M5", acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se si in cazul de fata in numai 3.9 secunde. Informatiile oficiale cu privire la valoarea din dreptul vitezei de top lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu ar fi de mirare ca si de-aceasta data sa existe posibilitatea mutarii limitarii la 305 kilometri pe ora.

BMW M5 Competition Edition

BMW M5 Competition EditionBMW M5 Competition Edition

Exceptand plusul de performanta, acelasi nou BMW M5 Competition Edition se mai poate lauda si cu o doza extra de sportivitate vizuala, caroseria in patru usi a super-sedanului bavarez iesind acum in evidenta prin numeroase ornamente din fibra de carbon - material care, dupa cum putem observa si in fotografiile atasate acestui articol, se regaseste din plin si la interior.

Tot la capitolul surprize-surprize putem trece in revista si modificarile aduse suspensiei sport, respectiv diferentialului electronic, vestile bune continuand la nivelul departamentului tehnologic, care anunta inclusiv prezenta dotarilor: Head-Up Display, Comfort Access, Lane Departure Warning, Bang & Olufsen High End Surround Sound System etc.

BMW M5 Competition Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M5 Competition Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2016