Este inceputul sfarsitului pentru tractiunea spate. Inca un model cunoscut renunta la serviciile ei

Este inceputul sfarsitului pentru tractiunea spate. Inca un model cunoscut renunta la serviciile ei
  • Noul Mercedes E63 AMG va fi disponibil la vanzare exclusiv intr-o versiune 4x4
  • Automobilul german de inalta performanta va dispune inclusiv de un Drift Mode
  • Clientul modelului din Affalterbach va avea la dispozitie doua versiuni de putere
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului E63 AMG va fi disponibila la vanzare exclusiv intr-o versiune echipata cu tractiune integrala, a dezvaluit recent seful diviziei de performanta a companiei Mercedes.

Inca o lovitura grea pentru fanii automobilelor de inalta performanta. Dupa ce s-au vazut nevoiti sa-si ia ramas bun atat de la motorizarile aspirate, cat si de la cutiile manuale, acestia vor fi lasati in curand si fara... tractiunea spate.

Ultimul model care a dezvaluit ca va renunta complet la serviciile (odata) mult ravnitului RWD este germanul Mercedes E63 AMG, viitoarea lui generatie urmand a se bucura exclusiv de prezenta sistemului 4Matic.

Veste buna este ca, cel putin in situatia data, vom avea de-a face cu o tractiune integrala extrem de inteligenta, capabila sa livreze intreaga putere doar puntii spate in cazul in care, bineinteles, situatia o va cere.

Mai mult de-atat, pentru ca posesorii viitorului Mercedes E63 AMG sa nu simta lipsa sistemului RWD, urmatoarea generatie a modelului german de inalta performanta va avea parte inclusiv de un Drift Mode similar intalnit in dotarea noului Ford Focus RS.

Respectivele detalii vin chiar de la Tobias Moers, seful diviziei din Affalterbach - care, cu ocazia Salonului Auto dezvaluit zilele acestea la Paris, a mai dezvaluit si disponibilitatea a doua versiuni diferite de putere, dintre care una cu 600+ CP sub capota.

Tot cu ocazia aceluiasi interviu acordat publicatiei britanice Autocar, mai aflam si ca viitorul Mercedes E63 AMG ca avea nevoie de putin peste trei secunde pentru a accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora.

Special pentru persoanele care judeca performantele unui automobil exclusiv dupa timpul obtinut la Nurburgring, Tobias Moers a tinut sa precizeze ca noul super-sedan al diviziei din Affalterbach se va achita de aceasta sarcina in cel mult sapte minute si 50 de secunde.

Dupa cum precizam si anterior, noul Mercedes E63 AMG este asteptat sa debuteze in premiera mondiala anul viitor, alaturi de o motorizare cu opt cilindri in V, doua turbine uriase si o capacitate de patru litri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2016