Este inceputul unei noi ere. Lamborghini lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1990. Noua generatie, fotografiata pentru prima oara in Romania!

Este inceputul unei noi ere. Lamborghini lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1990. Noua generatie, fotografiata pentru prima oara in Romania!
  • Este inceputul unei noi ere
  • Lamborghini lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1990
  • Noua generatie, fotografiata pentru prima oara in Romania!
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de un agregat V12, de 6.5 litri - pe benzina, acestuia alaturandu-i-se un motor electric de 48 de volti si cu un supercapacitor ce stocheaza energia rezultata in urma franarii.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape un an, chiar la finalul verii trecute, super modelul lansat de Lamborghini pentru a celebra cea de-a 50-a aniversare a legendarului Countach a revenit de curand, pe parcursul zilelor trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: un exemplar al impresionantului vehicul vandut sub numele de Countach LPI800-4 a fost surprins, recent, pe strazile din Romania. Respectivul autoturism remarcandu-se, in mod special, prin caroseria finisata intr-o nuanta clasica de alb - contrastata de pielea de culoare rosie de la interior.

Asamblata dupa aceeasi reteta precum exclusivistul Sian FKP 37 si comercializata - potrivit companiei producatoare, intr-un numar de doar 112 unitati, spectaculoasa creatie a italienilor se bucura de serviciile unui agregat V12 de 6.5 litri, pe benzina, care lucreaza impreuna cu motor electric de 48 de volti si cu un supercapacitor ce stocheaza energia rezultata in urma franarii, persoana de la volan dezlantuind, prin urmare, la simpla apasare a pedalei de acceleratie, un total de pana la 814 CP.

Rezultatul? Un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 2.8 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea - complet nestingherit, pana la o viteza maxima de 355 de kilometri pe ora. Conform unui comunicat de presa.

Din pacate, pretul de vanzare nu ramane, pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, insa acesta ar putea depasi - de ce nu, un milion de euro.

Sursa Foto: bucharest.cars

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 August 2022