Este inceputul unei noi ere. Mercedes confirma oficial noul C63 AMG cu motor de 2.0 litri si 680 CP

Este inceputul unei noi ere. Mercedes confirma oficial noul C63 AMG cu motor de 2.0 litri si 680 CP
  • Este inceputul unei noi ere
  • Mercedes confirma oficial noul C63 AMG cu motor de 2.0 litri si 680 CP
Distribuie pe Facebook

Conceput pentru a concura impotriva unor produse precum BMW M3 si Audi RS4, impresionantul model din Affalterbach va oferi inclusiv doua cutii de viteze. Plus un sistem inteligent de tractiune integrala.

Lansat pe piata acum mai bine de-un an, inca din prima parte a lui 2021, noul C-Class se vinde, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Mercedes la dispozitia cumparatorilor sai nu se regaseste insa si o varianta de performanta C63 AMG - care sa lupte, de la egal la egal, cu BMW M3 si Audi RS4.

Un astfel de model va debuta oficial, ce este drept, in perioada imediat urmatoare, ultimele detalii si informatii venite din Affalterbach anuntand prezenta sub capota a unui sistem de propulsie extrem de neobisnuit. Dar - totodata, familiar.

Mercedes-AMG C63

Mercedes-AMG C63

Mercedes-AMG C63

Programat sa renunte la toate secretele sale inainte ca anul 2022 sa devina istorie, noul Mercedes C63 AMG va porni pe urmele actualelor BMW M3 si Audi RS4 alaturi de un benzinar turbo de 2.0 litri - cu patru pistoane. Instalat la nivelul puntii fata, acesta va apela la o transmisie automata cu noua rapoarte pentru a livra 476 CP.

Extremul model se va mai bucura - de asemenea, si de un motor electric montat la nivelul puntii spate, acompaniat de propria cutie de viteze, cu doua trepte, au tinut sa mentioneze oficialii diviziei de performanta din Affalterbach. De 204 CP.

Drept urmare, noul Mercedes C63 AMG va pune la dispozitia persoanei de la volan un total de pana la 680 CP. Un sistem inteligent de tractiune integrala va completa - asa cum precizam si anterior, fisa cu specificatii tehnice, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar putea dura, cu acceleratia la podea, maxim 3.5 secunde.

In plan vizual, un prototip al noului Mercedes C63 AMG anunta - dupa cum reiese si din aceste fotografii, o pereche de spoilere agresiv stilizate, un set de jante din aliaj de dimensiuni generoase, praguri proeminente, patru evacuari. S.a.m.d.

Sursa Foto: Autocar

Mercedes-AMG C63

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes-AMG C63
mai multe