Este inceputul unei noi ere. Mercedes prezinta oficial noul AMG One cu motor de 1.6 litri si 1.063 CP. Cum arata in realitate

Este inceputul unei noi ere. Mercedes prezinta oficial noul  AMG One cu motor de 1.6 litri si 1.063 CP. Cum arata in realitate
  • Este inceputul unei noi ere.
  • Mercedes prezinta oficial noul AMG One cu motor de 1.6 litri si 1.063 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.9 secunde. Conform primelor informatii si detalii date publicitatii.

Dezvelit publicului larg cu mai bine de 90 de zile in urma, chiar la inceputul verii anului curent, primul Mercedes-AMG One din istorie stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Intrat de curand - la sfarsitul lui august, in productia de serie, fabulosul autoturism de inalta performanta isi va intampina cumparatorii cu conturi grase in banca si dare de mana in compania unei motorizari turbo cu doar sase cilindri in V. Conform unui comunicat de presa.

Unitatii cu o capacitate de numai 1.599 de centimetri cubi - pe benzina, i se alatura, potrivit diviziei din regiunea Affalterbach, un numar de patru motoare electrice, cu respectiva solutie traducandu-se printr-un total de pana la 1.063 de cai putere. Prin urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de circa 3.4 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la viteza de top de 352 de kilometri pe ora.

Oferit intr-un numar limitat la 275 de exemplare, la un pret de vanzare de peste 2.2 milioane de euro, extremul Mercedes-AMG One se mai poate lauda - inutil de spus, si cu diferite elemente aerodinamice active, cu detalii realizate din fibra de carbon, plus suspensie ajustabila de tip push-rod. Din meniu nu lipsesc - ba dimpotriva, nici discurile de franare de dimensiuni generoase sau volanul imprumutat si adaptat, la randul sau, de la monopostul din Formula 1.

Distribuie pe Facebook
mai multe