Masina cu motor de 1.6 litri si 1.063 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 1.6 litri si 1.063 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 1.063 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.9 secunde.

Prezentata publicului larg acum mai bine de patru ani, inca din prima jumatate a toamnei lui 2017, si amanata de nenumarate ori - din diferite motive, fabuloasa masina cunoscuta initial sub numele de Mercedes-AMG Project One este pe cale sa isi intampine, intr-un final, clientii si cumparatorii. Anuntata in cursul zilei de azi si programata sa intre in productia de serie in perioada imediat urmatoare de timp - conform unui comunicat oficial de presa, respectiva creatie stie, cu siguranta, cum sa impresioneze.

Disponibila in doar 275 de exemplare - dupa cum mentionam si anterior, aceasta impresioneaza in special prin sistemul de propulsie imprumutat din Formula 1, cu persoana de la volan urmand sa aiba la dispozitie un benzinar cu sase cilindri in V si o capacitate de numai 1.6 litri, ce dezvolta 574 de cai putere la 9.000 de rotatii pe minut, precizeaza compania din Stuttgart.

Mercedes-AMG One

Mercedes-AMG One

Mercedes-AMG One

Mercedes-AMG One

Mercedes-AMG One

Aceeasi fabuloasa masina cunoscuta sub denumirea de Mercedes-AMG One a mai pregatit - pe langa unitatea cu ardere interna, capabila sa se tureze, important de adaugat, pana la 11.000 de rotatii pe minut, si patru motoare electrice. Unul de 122 de cai putere - care asista turbina motorizarii V6, eliminand astfel senzatia de lag, unul montat la nivelul arborelui cotit, cu 163 de cai putere, si doua instalate la nivelul puntii fata, sinonime cu alti 326 de cai putere, potrivit unui comunicat oficial de presa.

Respectiva creatie se bucura, prin urmare, de un total de 1.063 CP - livrat tuturor celor patru roti prin intermediul unei transmisii cu sapte rapoarte si a sistemului de tractiune integrala 4Matic+ cu functie de vectorizare a cuplului, astfel ca problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de 2.9 secunde, au tinut sa dezvaluie sefii din Stuttgart.

Fabuloasa masina cunoscuta sub numele de Mercedes-AMG One - care cantareste aproximativ 1.695 de kilograme, se mai poate lauda si cu un 0 - 200 de kilometri pe ora in 7.0 secunde, cu un 0 - 300 de kilometri pe ora in 15.6 secunde si o viteza de top de 352 de kilometri pe ora. Asa se face ca din peisaj nu lipsesc nici discurile de franare carbon-ceramice - ce masoara 398 de milimetri pe puntea fata si dispun de etriere cu pana la sase pistoane, suspensia avansata, tip push-rod, sau elementele aerodinamice active.

O afirmatie valabila si in cazul sasiului si caroseriei din fibra de carbon - respectiva creatie beneficiind si de portiere cu deschidere verticala, de jante din magneziu cu capace aerodinamice realizate, din nou, din fibra de carbon, de faruri cu LED, de un volan multifunctional imprumutat, la randul sau, din Formula 1, de doua display-uri color, pedalier ajustabil si mod de rulare electric.

Mercedes-AMG One

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (75) Poze Mercedes-AMG One
mai multe