Este inceputul unei noi ere. Mercedes prezinta oficial noul C63 AMG cu motor de 2.0 litri si 680 CP. Cum arata in realitate

Este inceputul unei noi ere. Mercedes prezinta oficial noul C63 AMG cu motor de 2.0 litri si 680 CP. Cum arata in realitate
  • Este inceputul unei noi ere
  • Mercedes prezinta oficial noul C63 AMG cu motor de 2.0 litri si 680 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.4 secunde. Conform primelor informatii si detalii date publicitatii.

Dezvelit publicului larg cu numai opt zile in urma, la inceputul toamnei curente, primul Mercedes-AMG C 63 S E Performance din istorie stie - cu siguranta - cum sa impresioneze. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare - in urmatoarea perioada de timp, incepand de anul viitor, impresionantul automobil de inalta performanta isi va intampina clientii in compania unei motorizari turbo cu doar patru cilindri in linie.

Unitatii cu o capacitate de numai 2.0 litri - pe benzina, i se alatura un motor electric cu propria cutie de viteze, in doua trepte, respectiva solutie traducandu-se printr-o putere de pana la 680 de cai. De unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in circa 3.4 secunde, potrivit producatorului din regiunea Affalterbach.

Acelasi C 63 S E Performance se mai poate lauda - similar celorlalte piese din seria Mercedes-AMG - si cu o pereche de spoilere agresiv stilizate, si cu un set de praguri proeminente, cu jante supradimensionate, plus evacuare cvadrupla. Nu lipsesc din peisaj - ba dimpotriva - nici scaunele sport, volanul cu design in trei spite si cu parte inferioata plata, instrumentele de bord digitale, elementele contrastante, detaliile realizate din fibra de carbon.

Distribuie pe Facebook
mai multe