Este inceputul unei noi ere. Mercedes prezinta oficial noul C63 AMG cu motor de 2.0 litri si 680 CP

Este inceputul unei noi ere. Mercedes prezinta oficial noul C63 AMG cu motor de 2.0 litri si 680 CP
  • Este inceputul unei noi ere
  • Mercedes prezinta oficial noul C63 AMG cu motor de 2.0 litri si 680 CP
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.4 secunde. Conform primelor informatii si detalii date publicitatii.

Asteptat cu sufletul la gura de intreaga planeta, primul Mercedes-AMG C 63 S E Performance din istorie a renuntat in cursul dupa-amiezii zilei de miercuri, cu doar cateva clipe in urma, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Programat sa-si faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in cursul anului 2023, la un pret de pornire momentan necunoscut, respectivul vehicul ascunde sub capota un propulsor turbo in patru cilindri, cu capacitatea de 2.0 litri, sinonim cu 476 CP.

Mercedes-AMG C 63 S E Performance

Mercedes-AMG C 63 S E Performance

Unitatii pe benzina i se alatura un motor electric de 204 CP, cu propria transmisie si o baterie de 6.1 kWh, controversatul model in patru sau cinci portiere, in functie de varianta de caroserie aleasa de client, promitand un total de pana la 680 CP. Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de numai 3.4 secunde, cu acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, complet nestingherit, pana la o viteza de top limitata electronic la 250 sau, in cazul pachetului AMG Driver, 280 de kilometri pe ora.

Oferit sub indicativul AMG C 63 S E Performance, noul varf al gamei comercializate de Mercedes sub numele de C-Class se va mai putea lauda, potrivit unui comunicat de presa, si cu o suspensie ajustabila, cu discuri de franare supradimensionate, dar si cu tractiune integrala, plus punte spate viratoare. Nu lipsesc din meniu, oarecum inutil de adaugat, nici spoilerele agresiv stilizate, pragurile proeminente, evacuarea cu patru tobe de esapament, volanul in trei spite, scaunele fata sport etc.

Mercedes-AMG C 63 S E Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (71) Poze Mercedes-AMG C 63 S E Performance
mai multe