Este inceputul unei noi ere. Porsche dezvaluie oficial primul 911 cu motor hibrid, ceasuri de bord digitale si pornire de la buton. Cum arata in realitate

Este inceputul unei noi ere. Porsche dezvaluie oficial primul 911 cu motor hibrid, ceasuri de bord digitale si pornire de la buton. Cum arata in realitate
  • Este inceputul unei noi ere
  • Porsche dezvaluie oficial primul 911 cu motor hibrid, ceasuri de bord digitale si pornire de la buton
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora in doar trei secunde.

Anuntat oficial in urma cu mai bine de doua saptamani si jumatate - inca de la inceputul acestei luni, cel mai recent Porsche 911 din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior spre interior, respectivul model german iese numaidecat in evidenta prin design-ul clasic - insa modificat pentru o doza extra de prospetime, al caroseriei, care contrasteaza puternic aspectul futurist al cabinei, ce se bucura, in premiera absoluta, atat de instrumente de bord digitale, configurabile complet, cat si de un buton pentru pornirea motorului.

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri echipate cu tehnologia HD Matrix LED, jante in combinatia 20 / 21 de inch ori stopuri cu tenta fumurie - elementelor anterior mentionate alaturandu-li-se scaune multifunctionale, cu incalzire, racire si, nu in ultimul rand, memorie, instalatie de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, sistem audio de inalta fidelitate, de la Burnester. Intr-un final, printre multiplele detalii demne de precizat se mai numara si volanul sport - in trei spite, tapiteria din piele, pedalierul din aluminiu, incarcarea wireless a telefonului.

Din punct de vedere mecanic, cel mai recent Porsche 911 se remarca in special prin motorul hibrid de 3.6 litri, plus 541 de cai putere prezent pe versiunile 911 Carrera GTS, variantele respective - 911 Carrera GTS, 911 Carrera 4 GTS, 911 Carrera GTS Cabriolet, 911 Carrera 4 GTS Cabriolet, 911 Targa 4 GTS reusind sa accelereze de la zero la 100 de kilometri pe ora chiar si in numai trei secunde. Daca vine vorba - in schimb, despre viteza de top, acul vitezometrului urca pana la 312 kilometri pe ora, indiferent de configuratia aleasa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2024