Este oficial. Noul Mercedes S65 AMG debuteaza luna viitoare

Este oficial. Noul Mercedes S65 AMG debuteaza luna viitoare
  • Noul Mercedes S65 AMG soseste la Salonul Auto de la Los Angeles
  • Super-limuzina germana ascunde sub capota un V12 biturbo de 6.0 litri
  • Valorime maxime se invart in jurul a 630 cai putere si 1.000 Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Cea mai noua generatie a superlimuzinei Mercedes S65 AMG debuteaza la sfarsitul lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Los Angeles isi va deschide larg portile.

Pentru cei care viseaza la un maximum de performanta de la noul Mercedes S-Class W222, ultima generatie a limuzinei din Stuttgart poate fi comandata deja intr-o versiune S63 AMG. O versiune S63 AMG pusa in miscare de un V8 twin-turbo de 5.5 litri si 585 cai putere care, atunci cand este echipata cu sistemul de tractiune integrala 4Matic, poate accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora in numai patru secunde!

Pentru cei care se regasesc insa si in cautarea unui plus de prestanta si exclusivitatea, varianta Mercedes S65 AMG ramane in continuare alegerea ideala. Cea mai noua generatie a super-limuzinei din Affalterbach va debuta la sfarsitul lunii viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, si promite specificatii tehnice dintre cele mai impresionante.

Conform ultimelor zvonuri, noul Mercedes S65 AMG W222 se va bucura de prezenta in compartimentul motor a unui V12 biturbo de sase litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 630 cai putere si 1.000 Newton-Metri. Nu vor lipsi din meniu nici transmisia automata cu sapte rapoarte sau sistemul de tractiune spate, primii 100 de kilometri pe ora fiind asteptati sa soseasca dupa circa patru secunde.

In ceea ce priveste compartimentul vizual, urmatoarea generatie a super-limuzinei din Affalterbach se va diferentia de versiunea standard printr-o serie de atingeri speciale, compania germana de automobile operand numeroase imbunatatiri - atat la nivelul exteriorului, cat si la nivelul interiorului, care sa-i confere noului Mercedes S65 AMG un aspect mai impunator ca oricand.

Distribuie pe Facebook
mai multe