Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina se lauda cu cel mai mare motor diesel din Europa

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina se lauda cu cel mai mare motor diesel din Europa
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina se lauda cu cel mai mare motor diesel din Europa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii lui aprilie, cel mai recent SUV din istoria japonezilor de la Mazda are, incepand de miercuri, si un pret de vanzare. 61.190 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii noului CX-80 o vor avea de platit pe piata din Romania, acolo unde versiunea de baza gazduieste sub capota o unitate in sase cilindri - cu capacitate de 3.283 de centimetri cubi si tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, pe motorina. Acompaniata de un total de 254 de cai putere, respectiva solutie se traduce atat printr-un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, in circa 8.4 secunde, cat si printr-o viteza maxima de 219 kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant nu depaseste 5.7 litri la 100 de kilometri.

Mazda CX-80

Daca vine vorba, in schimb, despre echiparea standard, de la orizont nu lipsesc nici farurile cu LED, jantele cu diametrul de 20 de inch - confectionate din aliaj usor, sau senzorii de parcare fata si spate. Acestora li se alatura scaune actionate electric - cu functii de incalzire si ventilate, tapiterie realizata din piele perforata, display central cu diagonala de 12.3 inch, instalatie audio in opt difuzoare, sistem de climatizare cu reglarea automata a temperaturii, afisaj pe parbriz, franare autonoma de urgenta, cruise control, monitorizare unghi mort, asistent la mentinerea benzii de rulare ori tractiune integrala, trapa panoramica, statia pentru incarcare wireless a telefonului mobil si boxele de la Bose fiind optionale.

Cel mai recent SUV din istoria Mazda se vinde, in Romania, in doua variante diferite de motorizare, configuratia de top a noului model CX-80 bucurandu-se de serviciile unui ansamblu plug-in hybrid format dintr-un propulsor aspirat in patru cilindri - cu capacitate de 2.488 de centimetri cubi, pe benzina, si o unitate electrica alimentata de o baterie litiu-ion de 17.8 kilowati-ora. Insotita de un total de 327 de cai putere - dupa cum au dezvaluit anterior, inca de la momentul premierei mondiale, oficialii companiei producatoare, optiunea cu pricina se traduce atat printr-un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in aproximativ 6.8 secunde, cat si printr-o viteza de top de 195 de kilometri pe ora. Punctul culminant consta in consumul mediu de carburant - de, mare atentie, 1.6 litri la 100 de kilometri.

Mazda CX-80

Mazda CX-80

Mazda CX-80

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (120) Poze Mazda CX-80
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Mai 2024