Este sfarsitul unei ere. Bentley prezinta oficial noul Batur, ultimul sau model cu motor W12

Este sfarsitul unei ere. Bentley prezinta oficial noul Batur, ultimul sau model cu motor W12
  • Este sfarsitul unei ere
  • Bentley prezinta oficial noul Batur, ultimul sau model cu motor W12
Distribuie pe Facebook

Productia totala va fi limitata la numai 18 exemplare, sefii companiei din Crewe anuntand insa ca toate unitatile s-au si dat. Deja.

Bentley a profitat de editia din acest an a exclusivistului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach pentru a prezenta publicului larg ultimul sau autoturism echipat cu o unitate in 12 cilindri. Este vorba - mai precis - despre noul Mulliner Batur, un coupe cu un propulsor twin-turbo cu capacitatea de 6.0 litri, proiectat pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 740 de cai putere si 1.000 de Newton-Metri.

Bentley Mulliner Batur

Bentley Mulliner Batur

Din pacate, conducerea companiei britanice nu a oferit niciun fel de informatie sau detaliu cu privire la performante, comunicatul de presa limitandu-se la a mentiona, in schimb, ca productia respectivului vehicul va fi limitata la doar 18 bucati. Fiecare insotit de o nota de plata de 1.65 milioane de lire si fiecare deja rezervat.

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi abia din 2023, impresionantul Mulliner Batur iese in evidenta - la nivelul departamentului exterior - in special prin grila masiva a radiatorului, numeroase priviri urmand sa atraga insa si blocurile optice minuscule sau linia alungita a plafonului. La interior, de cealalta parte a portierelor, Bentley a instalat scaune fata sport si a renuntat la bancheta spate cu locuri individuale.

Bentley Mulliner Batur

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Bentley Mulliner Batur
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 August 2022