Este sfarsitul unei ere. Bentley prezinta oficial noul Batur, ultimul sau model cu motor W12. Cum arata in realitate

Este sfarsitul unei ere. Bentley prezinta oficial noul Batur, ultimul sau model cu motor W12. Cum arata in realitate
  • Este sfarsitul unei ere
  • Bentley prezinta oficial noul Batur, ultimul sau model cu motor W12
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Nota de plata? Undeva in jurul a 1.65 de milioane de lire sterline. Potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Organizata in perioada 18-21 august, editia din acest an a exclusivistului eveniment pe nume Pebble Beach Concours d'Elegance a fost gazda unui numar considerabil de lansari spectaculoase si premiere menite sa-ti taie rasuflarea, printre autoturismele capabile sa atraga si cucereasca atentia publicului aflandu-se inclusiv un coupe de dimensiuni generoase, denumit Batur. Ultimul Bentley acompaniat de o motorizare cu 12 cilindri, impresionantul automobil se bucura - conform unui comunicat oferit presei, de un propulsor cu doua turbine si o capacitate de 6.0 litri, proiectat pentru a livra rotilor prezente la nivelul ambelor punti undeva in jurul a 740 de cai putere. Plus 1.000 de Newton-Metri.

La momentul actual, atat timpul caracteristic probei 0 - 100 de kilometri pe ora, cat si valoarea specifica vitezei maxime nu reprezinta decat un mare si o necunoscuta de proportii, conducerea companiei din Crewe preferand sa se limiteze la a preciza ca productia totala a respectivului vehicul nu va depasi 18 unitati. Fiecare exemplar urmand a fi comercializat in schimbul unei sume (minime) de circa 1.65 de milioane de lire sterline. Dupa cum mentionam si anterior.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi din 2023, fabuloasa masinarie cunoscuta sub numele de Bentley Batur se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin grila supradimensionata a radiatorului, numeroase priviri urmand sa atraga si linia alungita a capotei, noile faruri, aripile proeminente, difuzorul de aer masiv sau stopurile minuscule. De cealalte parte a portierelor - la interior, seria vestilor bune cuprinde o tapiterie din piele italiana, ornamente realizate din lemn masiv si aur de 18 carate, cusaturi contrastante, un volan cu design in trei spite, plus scaune sport. Un alt element notabil consta in disparitia banchetei, locul acesteia fiind luat de un set de genti custom.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2022