Este sfarsitul unei ere. BMW prezinta oficial noul M2 Coupe, ultimul M cu motor neelectrificat. Cum arata in realitate

Este sfarsitul unei ere. BMW prezinta oficial noul M2 Coupe, ultimul M cu motor neelectrificat. Cum arata in realitate
  • Este sfarsitul unei ere
  • BMW prezinta oficial noul M2 Coupe, ultimul M cu motor neelectrificat
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, din primavara anului 2023, respectivul model va fi oferit atat intr-o versiune cu transmisie manuala, cat si intr-o varianta cu doua pedale.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, noul BMW M2 Coupe a renuntat de curand, pe parcursul zilelor trecute, la toate secretele sale de ordin tehnic si estetic. Ultimul M animat de un motor neelectrificat, mult anticipatul autoturism bavarez de clasa compacta si inalta performanta dispune de o versiune cu 460 de cai putere si 550 de Newton-Metri a celebrului benzinar I6 twin-turbo de pe actuala generatie de M3/M4.

Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Audi RS3 ori Mercedes-AMG A 45 S, acelasi vehicul cu doua portiere al constructorului din Munchen se mai poate lauda, in echiparea standard, si cu o transmisie automata in opt rapoarte, pe cand lista cu dotari optionale cuprinde inclusiv o varianta cu trei pedale - dupa cate se precizeaza intr-un comunicat pus la dispozitia presei de specialitate.

Disponibil doar intr-o configuratie RWD, noul BMW M2 Coupe promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 4.1 sau 4.3 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, complet nestingherit, pana la o viteza de top limitata electronic la 250 de kilometri pe ora. Respectiv 285 de kilometri pe ora, cu mentiunea ca viitorii cumparatori vor trebui sa bifeze si pachetul M Driver.

Ultimul M cu motor neelectrificat, concurentul duoului Audi RS3 / Mercedes-AMG A 45 S beneficiaza, afirma conducerea companiei bavareze, si de suspensie adaptiva - livrata alaturi de amortizoare controlate electronic, de discuri de franare masive, de jante in combinatia 19/20 de inch, diferential activ pentru puntea spate, spoilere agresiv stilizate, aripi proeminente, scaune fata sport, un display curbat etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2022