Este sfarsitul unei ere. Jaguar prezinta oficial noul F-Type ZP Edition, ultimul sau model sport cu motor termic in echipare

Este sfarsitul unei ere. Jaguar prezinta oficial noul F-Type ZP Edition, ultimul sau model sport cu motor termic in echipare
  • Este sfarsitul unei ere
  • Jaguar prezinta oficial noul F-Type ZP Edition, ultimul sau model sport cu motor termic in echipare
Distribuie pe Facebook

Oferit atat intr-o versiune Coupe, cat si intr-o varianta condimentata cu un plafon retractabil, respectivul vehicul mizeaza pe o unitate V8 de 5.0 litri, cu un compresor mecanic in dotare, pentru a livra celui de la volan undeva in jurul a 575 CP.

Inceputul acestei toamne marcheaza debutul unui nou produs de la Jaguar, celebra companie auto britanica anuntand - cu doar cateva clipe in urma, lansarea editiei F-Type ZP. Ultimul model sport cu motor termic din istoria marcii cu sediul in Whitley, aceasta are ca sursa de inspiratie doua exemplare E-Type care au participat la curse in anii 1960 - conform comunicatului oficial de presa.

Jaguar F-Type ZP Edition

Potrivit documentului mentionat si anterior, numai 150 de astfel de exemplare vor fi disponibile in total, cu persoanele interesate sa achizitioneze o asemenea masina avand la dispozitie doua variante diferite de caroserie - una Coupe, alta insotita de un plafon retractabil, ambele versiuni fiind acompaniate de o unitate supercharged in opt cilindri, cu capacitatea de 5.000 de centimetri cubi, plus 575 de cai putere pe ambele punti pe ambele punti pentru un sprint de la 0 la 96 km/h, cu acceleratia la podea, in circa 3.5 secunde.

Ultimul model sport cu motor termic marca Jaguar, noul F-Type ZP Edition vine cu o transmisie automata cu opt rapoarte si jante forjate de 20 de inch - cu un design in cinci spite duble. Din peisaj nu lipesc - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, nici scaunele multifunctionale, cu tetiere incorporate, tapiteria din piele, logo-urile speciale, volanul cu padele pentru schimbarea vitezelor.

Jaguar F-Type ZP Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Jaguar F-Type ZP Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2023