Este sfarsitul unei ere. Legendara masina germana iese din productia de serie dupa 30 de ani

Este sfarsitul unei ere. Legendara masina germana iese din productia de serie dupa 30 de ani
  • Este sfarsitul unei ere
  • Legendara masina germana iese din productia de serie dupa 30 de ani
Distribuie pe Facebook

Inainte insa de a parasi definitiv linia de asamblare, emblematicul model nemtesc fi oferit intr-o noua si - totodata, ultima editie speciala, ce-si va intampina cumparatorii in numai 1.500 de unitati.

Lansat pe piata in urma cu aproximativ o eternitate, vesnicul Mercedes G-Class se poate lauda cu o cariera care cuprinde inclusiv un numar impresionant de versiuni, forme si, nu in ultimul rand, configuratii. Printre multiplele optiuni puse de celebrul offroader german la dispozitia persoanelor cu dare de mana regasindu-se, inca din 1993, si un G 500 condimentat cu o motorizare cu opt pistoane in dotare.

Mercedes G 500 Final Edition

Mercedes G 500 Final Edition

Din pacate insa pentru consumatorii sai, populara reteta nemteasca este pe cale sa renunte - dupa trei decade de existenta si excelenta, la ingredientul ce a consacrat-o, propulsorul mentionat anterior avand sa fie inlocuit, curand, de un I6.

Producatia variantei in opt cilindri a nemuritorului G-Class nu se va incheia, ce este drept, pana cand Mercedes nu va produce un numar de doar 1.500 de exemplare G 500 Final Edition echipate cu o unitate twin-turbo de 4.0 litri si undeva in jurul a 422 de cai putere. Dupa spusele germanilor, fiecare masina ar trebui sa paraseasca linia de asamblare intr-o nuanta de alb, negru ori verde, cu jante pe 20".

Modelul de adio bucurandu-se, mai mult sau mai putin surprinzator, si de tapiterie din piele Nappa din exclusivista gama Manufaktur, de scaune multifunctionale - cu actionare electrica, incalzire, ventilatie etc, de difuzoare Burmester etc.

Mercedes G 500 Final Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes G 500 Final Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Iulie 2023