Este sfarsitul unei ere. Limuzina cu motor de 6.75 litri iese din productia de serie

Este sfarsitul unei ere. Limuzina cu motor de 6.75 litri iese din productia de serie
  • Bentley publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului Mulsanne 6.75 Edition
  • Automobilul in cauza marcheaza sfarsitul modelului Mulsanne, dar si al motorului V8 de 6.75 litri
  • Produsul ce poarta semnatura specialistilor diviziei Mulliner este oferit in numai 30 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Botezata sugestiv 6.75 Edition, ultima versiune speciala a masinii de lux este oferita intr-un numar limitat la doar 30 de exemplare.

Peste numai cateva luni, in primavara acestui an, Bentley va pune capat productiei limuzinei Mulsanne. Inainte insa de a intra definitiv in cartile de istorie ale industriei auto, celebra masina de lux primeste o noua versiune speciala.

Comercializata sub indicativul 6.75 Edition, intr-o serie limitata la doar 30 de exemplare, respectiva creatie poarta semnatura specialistilor diviziei Mulliner si se remarca prin cateva elemente unice, atat interioare, cat si exterioare.

Lista atractiilor principale debuteaza cu jantele din aliaj pe 21 de inch si continua cu diferite accente de negru la nivel de caroserie. Cei mai norocosi vor putea admira, sub capota, o placuta semnata de Adrian Hallmark, seful companiei.

Bentley Mulsanne 6.75 Edition

In cabina, clientii vor avea de ales intre nuantele Blue, Beluga, Fireglow si Newmarket Tan pentru culoarea tapiteriei din piele, optiunii castigatoare urmand a i se alatura unele detalii argintii menite sa dea nastere unui contrast placut.

O noua placuta speciala, de-aceasta data fara niciun fel de semnatura pe ea, va completa meniul disponibil. Dupa cum putem observa si intr-una dintre fotografiile date publicitatii, respectivul element se regaseste pe tunelul central.

Referitor la partea tehnica, noua versiune speciala Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.75 litri, care dezvolta undeva in jurul a 530 de cai putere.

Din pacate, Bentley nu a oferit niciun fel de informatie despre timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Un mare mister ramane si valoarea din dreptul vitezei maxime, daca mai era nevoie de precizat.

Stim, in schimb, ca respectiva creatie marcheaza atat finalul productiei celebrei limuzine, cat si renuntarea - dupa aproximativ sase decenii, la celebra unitate V8 din seria L, care a echipat masinile de lux ale companiei din Crewe.

Bentley Mulsanne 6.75 Edition

Bentley Mulsanne 6.75 Edition

Bentley Mulsanne 6.75 Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Bentley Mulsanne 6.75 Edition
mai multe