Este sfarsitul unei ere. Lotus prezinta oficial ultima sa masina cu motor pe benzina. Galerie foto completa

Este sfarsitul unei ere. Lotus prezinta oficial ultima sa masina cu motor pe benzina. Galerie foto completa
  • Este sfarsitul unei ere
  • Lotus prezinta oficial ultima sa masina cu motor pe benzina
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.3 secunde. Conform primelor informatii si detalii date publicitatii.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape doi ani - inca de la inceputul verii lui 2021, ultimul Lotus comercializat in compania unei motorizari pe benzina a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Oficialii producatorului aflat - in prezent, sub umbrela Grupului Geely au oferit, recent, circa 60 de imagini proaspete ale sportivei Emira, unele surprinzand detaliile ce dau savoare design-ului exterior, altele meniul specific departamentului interior.

Lotus Emira - Galerie foto

In ceea ce priveste pachetul tehnic, persoanele dornice sa experimenteze modelul mentionat si anterior vor avea la dispozitie doua benzinare extrem de diferite - lista cu optiuni debutand cu o unitate turbo in patru cilindri, cu capacitatea de 1.991 de centimetri cubi, de provenienta AMG, sinonima cu o putere de 360 de cai. De unde si sprintul de la 0 la 100 de kilmetri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 4.5 secunde.

Acelasi Emira mai este disponibil, potrivit unui comunicat oficial de presa, si alaturi de un propulsor V6 de 3.5 litri - condimentat cu un compresor mecanic pentru un total de 400 CP. Prin urmare, printre performantele anuntate la momentul lansarii s-a strecurat si un interval de daor 4.3 secunde pentru proba 0-100 de kilometri pe ora. Viteza de top depaseste - in ambele cazuri, bariera de 280 de kilometri pe ora, insa numai agregatul imprumutat din gama Toyota se bucura de serviciile unei cutii manuale.

Lotus Emira - Galerie foto

Lotus Emira - Galerie foto

Lotus Emira - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Lotus Emira - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2023