Este unic in lume si mai are si o reducere de 10.000 dolari. Uite cu cat se vinde acest BMW Seria 7 cu motor V8

Este unic in lume si mai are si o reducere de 10.000 dolari. Uite cu cat se vinde acest BMW Seria 7 cu motor V8
  • Singurul BMW 750i finisat in nuanta Ivory este de vanzare peste Ocean
  • Automobilul bavarez ofera un motor de 450 CP si numeroase dotari de lux
  • Cumparatorul primeste o reducere de 10.000 de dolari din pretul original
Distribuie pe Facebook

Pe langa unitatea bi-turbo de 4.4 litri si 450 CP, cumparatorul mai primeste si o cutie automata cu opt rapoarte, jante din aliaj pe 20 de inch sau functie de masaj inclusiv pentru banheta spate.

Sansele de a-l confunda cu un taxi sunt extrem de mari, insa rar vei avea ocazia sa-l vezi pe strada, in actiune. Finisat la exterior intr-o nuanta Ivory, acest BMW Seria 7 a parasit linia de productie intr-un singur exemplar.

Nu doar ca este unic in lume, insa intamplare face ca automobilul bavarez de lux sa se mai afle si in cautarea unui nou proprietar. Persoanele interesate ar face bine sa se grabeasca, deoarece la momentul de fata vor primi si o reducere de 10.000 de dolari din pretul original de vanzare, de 124.920 de dolari.

Pe langa culoarea speciala de la nivelul caroseriei, acest BMW Seria 7 se mai poate lauda si cu spoilere agresiv stilizate, ca parte a pachetului estetic M Sport. Nu lipsesc insa din meniu nici jantele din aliaj pe 20 inch.

La interior, automobilul bavarez de lux scoate la iveala o configuratie clasica, cu piele neagra si accente contrastante. Drept urmare, din acest punct de vedere, mult mai interesant este aspectul practic decat cel estetic, viitorii pasageri urmand a se bucura chiar de scaune cu functie de masaj.

Ramanem pentru inca o clipa la capitolul dotari si precizam ca acest BMW Seria 7 a fost echipat inclusiv cu o instalatie audio de inalta fidelitate de la Bowers & Wilkins. Plus un sistem multimedia pentru locurile spate.

In ceea ce priveste propulsia automobilului bavarez de lux, ei bine... motorul V8 bi-turbo de 4.4 litri prezent la datorie asigura o putere maxima de 450 CP. Livrata exclusiv puntii spate, prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte, pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.7 secunde.

BMW 750i Ivory

BMW 750i Ivory

BMW 750i Ivory

BMW 750i Ivory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW 750i Ivory
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2018