Evenimentul care-ti ofera sansa sa conduci cu viteza LaFerrari, P1 si 918 Spyder

Evenimentul care-ti ofera sansa sa conduci cu viteza LaFerrari, P1 si 918 Spyder
  • THE HYPERCAR HOLY TRINITY 200MPH CHALLENGE se desfasoara in perioada 20 aprilie - 12 mai 2016
  • Evenimentul cu pricina te pune la volanul impresionantelor Ferrari LaFerrari, McLaren P1 si Porsche 918 Spyder
  • Preturile pornesc de la 7.500 de lire sterline (TVA inclus) si ajung pana la 100.000 de lire sterline (plus TVA)
Distribuie pe Facebook

Tinand cont de timpul ramas pana atunci, suntem mai mult ca siguri ca ai gasit deja cadoul perfect pentru Craciun. Tocmai de aceea ne indreptam atentia catre... Paste. Pastele din 2016.

Pentru ca, vezi tu, locurile sunt limitate la evenimentul despre care urmeaza sa iti spunem. Si, tinand cont de amploarea sa, este de asteptat ca "biletele" sa se vanda ca painea calda.

Vorbim, mai exact, despre THE HYPERCAR HOLY TRINITY 200MPH CHALLENGE care, dupa o sugereaza si denumirea sa, iti ofera sansa de a de a atinge - si, de ce nu, depasi, viteza de 320 de kilometri pe ora la bordul impresionantelor Ferrari LaFerrari, McLaren P1 si Porsche 918 Spyder.

Evenimentul cu pricina se desfasoara in perioada 20 aprilie - 12 mai 2016, iar pretul unui bilet se ridica la suma de 7.500 de lire sterline (TVA inclus) de persoana. Organizatorii accepta, de asemenea, si grupuri de pana la 20 de persoane, caz in care nota de plata sare la... 100.000 de lire sterline (plus TVA).

Tot in acesti bani mai primesti si o sesiune de "antrenamente" la bordul unor modele precum Ferrari 458 Italia, McLaren MP4-12C sau Porsche 991 Turbo S. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici bufetul suedez, dar nici echipamentele de protectie, inregistrare sau telemetrie.

In ceea ce priveste locul de joaca, cei care vor participa in cadrul THE HYPERCAR HOLY TRINITY 200MPH CHALLENGE vor avea la dispozitie o pista privata de aproximativ 3.2 kilometri pentru a dezlantui puterea uriasa a impresionantelor Ferrari LaFerrari, McLaren P1 si Porsche 918 Spyder.

Putere care, dupa cum probabil iti amintesti, variaza intre 887 si 963 CP, de la model la model. Asadar, in cazul in care banii nu reprezinta o problema, nu vrei sa ratezi aceasta ocazie (cel mai probabil) unica in viata. Pana la urma urmei, nici macar cei de la Top Gear nu au reusit sa adune laolalta toate cele trei automobile...

Distribuie pe Facebook
mai multe